✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

18. novembris un parāde

2002. gada 19. novembrī, 15 komentāri

Vakar gana labi izsmējos par parādi - minimālisma stilā ieturēta maz apmeklēta ekshibīcija. Vissmieklīgākais bija moments, kad komentē faktu, ka šogad pasākums ir apmeklētāks, nekā pagājušo gadu, savukārt kamera ļoti uzstājīgi rāda kādu pustukšu krastmalas stūrīti :)

Kā arī - varenā kaujas tehnika. Humanitārā (ku humāni ir dāvināt karatehniku:) palīdzība. Katrs transportlīdzeklis savādāks. Priecē, ka viens helikopters tomēr tika pacelts gaisā. Labi izskatījās kuterītis Daugavā.

Salūtu neredzēju, tikai dzirdēju. Jāatzīst, ka līmenī bija komentētāja piesēdētājs, kurš visu korekti un detalizēti apstāstīja.

Katrā gadījumā, nevēlos noliegt, ka tas ir vajadzīgs un ir labi. Lai jau izrādās mazā latvju tautiņa. Vienkārši, mani šādi tādi momenti uzjautrināja. Un galu galā - svētki ir un paliek svētki. Vieni no retajiem, kurus pie mums atzīmē un kuri ir saistīti ar Latviju un tās tautu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar uldy

2002. gada 19. novembrī, plkst. 18:12

kljuuda... bija 3 helikopteri. vispaar bija smuki un patiikami apmekleet sho paraadi... kaut vai himnu nodziedaat skatoties uz daugavu un to darot kopaa ar veel laikam 30 tuukstoshiem. un lielgabalu shaavieni vien bija to veerti lai pasaakumu apmekleetu - bija juutams kaa iekshaas noriib peec katras zalves. taa luuk - mans viedoklis: pasaakums bija respekteejams un nemaz ne smiekliigs.

Gravatar rediiss

2002. gada 19. novembrī, plkst. 18:16

jaa man purchikaa arii stikli riibeeja logos. saakumaa domaaju, ka kaiminju puishelji meegjina izvest pret mani atentaatu :/

Gravatar Smejmoon

2002. gada 19. novembrī, plkst. 18:28

un es dauzīju bungas un tad pēkšņi dzirdu - kaimiņi atveduši gongu. domāju - nu gan šiem humora izjūta. izrādījās salūts :))

:P

Gravatar aabols

2002. gada 19. novembrī, plkst. 18:59

man jau traki sajuusminaaja, ka pa dienu paraades laikaa shameejie blieza ar savaam tukshajaam haubiceem. Man ceesu ielaa likaas ka tepat aiz sienas dod valjaa, tas nekas ka shameejie uz ab dambja. ierubiiju tv un izbaudiiju skanjas aatruma esamiibu. kaa uz ab dambja izbliezh, es izskaitu liidz 3 un pagalmaa blieziens.

Gravatar MZM

2002. gada 19. novembrī, plkst. 19:21

Daudz beediigaak buutu, ja nevareetu pat tik lielu paraadi sariikot. Mums ja nekad nebuus taada armija, aada marsheeja gar kremlja sienaam. Jaabuut lepniem par to kas ir nevis kaa nav.

Gravatar krampo

2002. gada 19. novembrī, plkst. 20:11

nju nez, nez - kaada velna peec mums taada dizhoshanaas ar 'lielvalsts lielo armiju' vispaar vaidziiga. IMHO taa ir nevajadziiga palieka no senajiem laikiem. Pirmkaart jau atkal var saakt runaat par briivpraatiigaas armijas nepiecieshamiibu utt., bet nu patieshaam smiekliigi izskatiijaas taa paraade. P.S. Repshe riktiigi smiekliigi izskatiijaas Vairai aiz muguras!

Gravatar ShkelmiZ

2002. gada 19. novembrī, plkst. 20:21

peec paraades vajadzeeja aiziet uz kara muzeju - vareetu veelreiz apskatiities visu tehniku, kura tad tiktu likta iekhaa, kaa arii dzirdeet komentaarus par tehniku...

Gravatar agressor

2002. gada 20. novembrī, plkst. 08:54

atkal lcz nepatiik kautkas

Gravatar Smilga

2002. gada 20. novembrī, plkst. 09:47

Man nepatika ka pastaigaajot pa/ap Vecriigu bija sajuuta - no katra treshaa var dabuut pa zobiem un paareejie divi arii ir krievi.

Gravatar omeega

2002. gada 20. novembrī, plkst. 10:42

akal agressoram nepatiik, ka lczam kaukas nepatiik;P

Gravatar rxc

2002. gada 20. novembrī, plkst. 10:57

es arii nekur negaaju - napig galvenais lai pasham ne sasham buutu sveetku sajuutniex

Gravatar Wiseguy

2002. gada 20. novembrī, plkst. 11:15

Tad luuk kas bumsiijaas... es jau domaaju, ka kriminaalie grupeejumi izveeleejushies purchiku par savu attieciibu noskaidroshanas vietu.

Gravatar 8

2002. gada 20. novembrī, plkst. 11:48

Sveetku zalve bija KAUTKAS, staavot Krastmalaa visas ieksas drebinaajaas :P Bet runaajot par armiju, lieta taada kad viegli jau ir kritizeet, bet njemot veeraa to ka kaads arii ar to nodarbojaas ir visnotal netaisniigi smieties par siem ljautinjiem kas kautko censas izdariit, imho kritizeet jau ir viegli bet kad pasiem kaukas jaadara taa chush ...., skatijos Armagedonu, saluutu skatijos reklaamas pauzee uz balkona :PP taa kaa nelaidu garaam nevienu labumu :PPP un jaasalst ar nebija :)

Gravatar sklp

2002. gada 20. novembrī, plkst. 12:05

imho jau taa kaujas tehnika ir nozjeelojama, un armija jau ar vareetu buut labaaka... buutu mums kaartiiga profesionaalaa, ta gan buutu labi, i armijaa nebuutu jaaiet...

Gravatar ShkelmiZ

2002. gada 20. novembrī, plkst. 12:28

veel bija interesanti skati zalves laikaa kad priekshaa tev staav meitene un vinjai mati gaisaa saceljaas staavus no zalves veeja braazmas :)