✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tekstiņš

2002. gada 22. novembrī, 7 komentāri

Morāle īstām sievietēm. Nezinu autoru.

Morāle īstām sievietēm

Kādu dienu jauno karali Arturu sagūstīja kaimiņu karaļvalsts karavadonis. Vispirms bargais karavīrs gribēja Arturu vienkārši nogalināt, taču tad viņa sirds atmaiga un viņš piedāvāja brīvību apmaiņā pret atbildi uz vienu jautājumu. Ja Arturs neatbildētu uz to, viņš tiktu nogalināts. Jautājums skanēja sekojoši: "Ko vēlas sievietes?". Šāds jautājums apmulsinātu visgudrāko vīrieti, un karalim Arturam tas šķita ārkārtīgi sarežģīts. Taču nebija izvēles un gada laikā viņš piekrita atbildēt.

Atgriežoties mājās, viņš sapulcināja visus karaļvalsts gudriniekus, princeses, runāja ar prostitūtām un ākstiem, taču neviens nevarēja sniegt jēdzīgu atbildi. Daudzi ieteica viņam parunāties ar veco riebīgo raganu, kas dzīvoja kalna galā un bija ļoti gudra. Tomēr viņa bija pazīstama ar augsto samaksu, kuru prasīja par saviem pakalpojumiem. Tas karali Arturu mulsināja, taču tuvojās gada pēdējā diena, un neko darīt, nācās runāt ar raganu. Tas, ko viņa pieprasīja par samaksu, patiešām bija pārlieku. Viņa vēlējās precēties ar viscildenāko bruņinieku Goliātu. Arturs bija šokēts - viņa bija veca, smirdēja pēc kanalizācijas, viņai bija viens zobs, pusplika galva... visas problēmas atrisināja pats Goliāts, sakot, ka ir gatavs upurēt savu nākotni, lai glābtu karali.

Tad, kad nu kāzas bija izsludinātas, ragana atbildēja uz jautājumu - tas, ko sieviete vēlas, ir - būt savas dzīves pavēlniecei. Ikviens uzreiz saprata, ka raganas vārdi ir patiesi un Artura dzīvība ir glābta.

Kāzas bija lieliskas, lai gan ragana pie galda atraugājās, laida gāzes, ēda gaļu ar rokām un siekalojās. Tad pienāca kāzu nakts. Kad Goliāts iegāja guļamistabā, viņš gandrīz noģība - gultā gulēja brīnišķīga skaistule. Uz izbrīnīto Goliāta jautājumu, kas noticis, viņa atteica, ka viņ? ir labi izturējies pret raganu un tādēļ viņa pusi diennakts būšot skaistule. Tikai viņam pašam vajagot izvēlēties - dienā vai naktī. Šis jautājums Goliātu mazliet samulsināja. Dienā viņš skaistuli varētu rādīt draugiem, taču ragana naktī, mājās, gultā.... Bet ar raganu abiedrībā, taču skaistule mājās.... Ko jūs paši izvēlētos?

Augstdzimušais Goliāts atbildēja, ka ļauj viņai pašai izvēlēties. Tad ragana paziņoja, ka būs skaistule VISU LAIKU, jo bruņinieks viņu ciena un ļauj būt noteicējai par savu dzīvi.

Kāda ir šī stāsta morāle? Nav svarīgi, kas ir jūsu sieviete - skaistule vai pretekle. Neraugoties uz ārējo izskatu, viņa tomēr ir ragana.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 22. novembrī, plkst. 15:16

gandriiz visas vinjas taadas. bet tas laikam ir labi :)

Gravatar Kaklz

2002. gada 22. novembrī, plkst. 15:19

khe khe .. taadas beigas toch nebiju gaidiijis .. :)

Gravatar 8

2002. gada 22. novembrī, plkst. 15:26

Nu jaa ... raganas lielas ljaunas atraugaajaas, laiz gaazes un eed ar rokaam, emn man skiet ka taa dara raganji? ne? :PP

Gravatar aabols->8

2002. gada 22. novembrī, plkst. 15:29

he he he. tas ir lapi teikts.

Gravatar rxc

2002. gada 22. novembrī, plkst. 15:44

moraale laba vai ne?! tomeer kaac patiesiibas grauc tur ira!

Gravatar BigUgga

2002. gada 22. novembrī, plkst. 16:32

hje hje hje, sito kaukur jau biju lasiijis, paldies laa, ka atgaadinaaji :))