✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Old Men In New Cars

2002. gada 24. novembrī, 1 komentārs

Gamle mænd i nye biler. Tas ir dāniski. Filmas nosaukums. Eiropā nosaukums bija Old Men In New Cars. Diemžēl, šī paša režisora šīs filmas pirmo daļu (I Kina spiser de hunde; In China They Eat Dogs) man nav gadījies redzēt, bet runā, ka tā arīdzan esot baisi laba.

Visā visumā - gangsteru / bandītu stāsts. Bet ... filma izceļās ar cilvēcīgumu, piezemētu, bet kvalitatīvu melno humoru, ar daļēji absurdiem bet aizvien smieklīgem notikumiem, tiešām pārsteidzošiem (man Eiropas filmās kaut ko tik kvalitatīvu nav nācies sen redzēt) datorgrafikas un action efektiem, u.t.t. Un pats galvenais - perfekta aktierspēle un ideāli izstrādāti varoņu tēli.

Visu filmu es priecājos par katru epizodi. Neskatoties, ka tā esot melnā komēdija, vairāk baudu sagādā visi iepriekšminētie elementi kopā, nekā retie smieklīgie atgadījumi. Tiešām, viena no retajām filmām, kuras tu uztver kā vienu veselu. Tā uzreizi arī atsevišķus notikumus neatceries, bet galvā paliek tikai ļoti labi pavadītas pusotras stundas sajūta.

Filma nav vārdos atstāstāma. Šiten pat neder teiciens labāk 1x redzēt, nekā 7x dzirdēt. 7 vietā ir jāliek lielāks cipars.

Nu ko, tad tagad ir jāmeklē pirmā režisora Lasse Spang Olsen filma - In China They Eat Dogs.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar krampo

2002. gada 24. novembrī, plkst. 16:01

bija baisi labaa filma, ko raadiija ieksh LTV - saucaas 'Kleita' - kaut kaada Niiderlandes vai kaa tml. taisiita - taa tieshaam bij' piece-of-art. Centraalais objekts bija auduma gabals, no kura izshuva kleitu un kura celjoja cilveekos. saakumaa bija garaa kleita, peec tam viena jauniete to paartaisiija par mini-kleitu, man liekas, ka dalja no taas tika izmantota kaa lupata utt - patiesiibaa ljoti skataams gabals.