✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar 8

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:27

Ei nost! Sitaads temps, vaax :P

Gravatar uldy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:32

pashi jau mees to visu tereejam. taksh to nevajag bljaut.

Gravatar uldy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:44

a tu pa ielu ej??? pie aarsta ej??? ar sabiedrisko brauc??? tv skaties??? tie visi ir valsts izdevumi... ja tu tos pakalpojumus izmanto tad teree gan... makroekonomikas teorija...

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:46

to dalju kas par tv luudzu man atmaksaat:P Bet paareejais- ok- taisniiba, tikai shaubos vai gluzhi viss aiziet shaados te sabiedriski noderiigajos pakalpojumos.

Gravatar laacz

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:46

uldy, starp citu, tevis mineetie izdevumi sastaada maksimaali mazinju daljinju no valsts izdevumiem. teiksim taa - mees no valsts naudas noteereejam nesaliidzinaamu mazaaku summu par to, kuru mees tai samaksaajam. pie kam, linkaa iet runa par paraadu. nevis par to, kursh cik daudz noteree.

Gravatar uldy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:49

ok, es mineeju pirmo kas ienaaca praataa. slikti piemeeri. par teereeshanu arii piekriitu, bet ir cilveeki, kuri diemzheel vairaak teeree nekaa dod, unmees nekad nevaram zinaat, kad mees kljuusim par taadiem...

Gravatar uldy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 12:53

bet paraads jau rodaas no izdevumiem... lai segtu tos izdevumus ir jaaiznjemas.

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:01

Un nespeeja nosegt izdevumus no saviem liidzekljiem rodas arii no taa, ka pashu ienjeemumi tiek teereeti visai apshaubaamiem meerkjiem.

Gravatar 8

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:15

Mees augam prasiibas aug, ljoti vienkaarsi ja taa padomaa bez daudzkaa vareetu mieriigi iztikt bet nauda ir tas dzineejs kaa deelj mees straadaajam un biezi neguljam un biezi nenaak miegs un nepaspeej paeest, arvienvaardsakot nauda mus nogalinaas tada sajuuta un biezi arii delj naudas nogalina... (paardomas)

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:20

Hmm...mees straadaajam naudas deelj (??)--nauda mums vajadziiga, lai vareetu paeest (nu ne tikai, protams)---paeest mees nepaspeejam (8 apgalvo, ka taa notiek)---taatad viss darbs ir diezgan bezjeedziigs. Doma sekojosha- ja mees straadaajam naudas deelj (kam es negribeetu iisti piekrist), tad dziishanas peec naudas, aizeeno visas taas jaukaas lietas, kuras par to naudu var nopirkt. Muljkiigi sanaak. Un laikam offtopic's ar:P

Gravatar 8

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:24

Bet ja stradaa taadaa darba vietaa kur knapi gali velkaas kopaa un nav zinaams vai samaksaas algu vai nee, prasiibas ar laiku aug, gribaas to un gribaas sito, bet nevar atljauties un peec progresijas nevarees atljauties veel gadus 10 ( ja vien nelaimeesies loterijaa), bezceris ... bet protams ir arii jaukas lietas, bet diemzeel biezi vien siis lietas arii prasa naudu jo musdienaas gandriz nekas nav par velti ...(paardomas)

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:31

8--nu bet teu jau gribas nejau naudu, bet gan taas lietas. Un tas ir normaali- ja taa daudzmaz veesi izsver visu situaaciju- ja gribi kautko, tad nu diemzheel ir kautkaadiigi jaapelna taa nauda. Bet nu pelniit naudu tikai taapeec, lai buutu nauda...brrr...izklausaas druumi. (euu bet nu tagad toch offtopic):

Gravatar uldy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:33

man piemeeram nauda nav meerkjis... tas ir liidzeklis manu veelmju un meerkjusasniegshanai.

Gravatar 8

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:35

Nu jaa bet lai tiktu pie taas lietas visu pirmsaakums ir nauda -- lidzeklis kam tiek piedeeveeta veertiiba un ko var izmantot apmainjaa pret lietaam identiskaa vertibaa (bla bla bla), arvienvaardsakot es gribu masiinu, bet lai es to vareetu atljauties iegaadaaties man ir pa haardo jastradaa daudz gadu, lai sakraatu un nopirktu, tas ir meerkjis, bet bez taas masiinas arii vareetu iztikt, bet mashina ir zinaams komforts lai nebuutu jaastaav riitos un vakaros sab transporta pieturaas jasalst un pie sevis jadungo sala dziesma un jadomaa "grr kad beidzot tas tramvajs/trolejbuss/ autobuss beidzot atvilksies?" ... ( pardomas)

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:41

Man ar nauda nav meerkjis. Vismaz man taa liekas. Cerams nebuus ar.

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:42

8--imho mashiina taa driizaak ir papildus probleemas (sastreegumi, remonts, ka tik kaads nenozog utt.) nekaa kaukaac komforts. Bet nauda arii shai gadiijumaa nav pirmsaakums- tas jau tikai liidzeklis. Teiksim taa- ja tu vareetu to mashiinu dabuut savaadaak (legaali protams), tad tu par naudu nemaz neiedomaatos.

Gravatar 8

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:45

Man masiina nav personiga bijusi (tikai ritenis), tapec varbut man liekas ka tas atrisinaas dazas manas probleemas, bet no kludaam maacaas, es macos parasti tikai no savaam kljuudaam, to ka man saka ka uguns ir karsta es tam netici kameer pati neapdedzinos un nakamreiz jau zinu ;)

Gravatar omeega

2002. gada 29. novembrī, plkst. 13:55

Man jau ar nav bijusi mashiina. Ir tai savi plusi, bet manupraat miinusu var sanaakt krietni vairaak. Taapeec vismaz pagaidaam man shii padariishana neinteresee.

Gravatar agressor

2002. gada 29. novembrī, plkst. 14:17

vienu latinju ar pieciem aatriem refreshiem. man bi taa nauda birtu kabataa

Gravatar entropy

2002. gada 29. novembrī, plkst. 14:49

Laps veids kaa kacaat hitus reklaamai :]

Gravatar Beregu

2002. gada 29. novembrī, plkst. 17:48

ui, nobiedeejaat juus mani - atvelkos, paskatos - >1400 hiti nez no kurienes :D atziishos godiigi - ideja nav origjinaala, amerikaanjiem shaadi skaitiitaaji ir vairaaki, viens pat IRLaa karaajas uz ielas stuura (kaut kur ieksh maniem Older items ir links uz staastinju par to).

Gravatar agressor

2002. gada 30. novembrī, plkst. 08:37

tas, ka laacz.lv rockz ir skaidrs ljoooti daudziem latvijaa un ne tikai, tachu cik es esmu jautaajis lielaakaa dalja vispaar nezin laacz.lv un taadu neskataas. A kas notiktu, ka arii vinji saaktu skatiities? Tad lai piedod delfi un tvnets :)

  • lacz katru dienu ieleik 25 pr0n bildiites un lieta dariita:)

Gravatar sklp

2002. gada 30. novembrī, plkst. 12:20

nja, beregu refereri ir labie