✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pārdomas

2002. gada 2. decembrī, 5 komentāri

Starp citu. Tas nekas, ka ir cilvēki, kas ne reizi mūžā nav redzējuši jūru. Ir arī tādi, kas to nav redzējuši pat pa TV. Vai vēl vairāk - arī bildēs nav. Gadās, protams arī tādi, kas nav par to pat dzirdējuši. Savukārt, man šajā sakarā ienāca prātā cita doma. Tie, kas visu mūžu ir pavadījuši dienvidos ne reizi mūžā nav pirkuši ziemas mēteli. Pat ierodoties pie mums, viņi staigā kā no mātes miesām jau nu nē, bet kā no siltajām zemēm nākuši.

Varētu būt, ka viņi nemaz nezin, ka eksistē ziemas mēteļi. Vai arī nav ierēķinājuši tos savos ceļojuma izdevumos. Tad nu mokaties tagad, mīlīši.

Tas tā, divas rindkopas (nu jau trīs) par godu pirmajam sniegam šajā aukstumā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar infernal

2002. gada 2. decembrī, plkst. 00:53

Bet padomā tik kāda nauda tiek ieekonomēta, ja nav jāpērk ziemas virsdrēbes... a sniegs šodien diezgan dīvains. Nenoliedzami, priecīgs fakts, ka sniga, bet bija tāda sajūta, ka jāpiesnieg vairāk:). sniga sniga i tā īsti nepiesniga :)

Gravatar sklp

2002. gada 2. decembrī, plkst. 01:12

vieniigais aukstais, ko tas cilveeks rokaas ir tureejis ir saldeejums un martini ar ledu...

Gravatar IP

2002. gada 2. decembrī, plkst. 09:56

Bet spaanijaa ziemas viduu, kad temperatuura ir +12 graadi un es - ziemeljnieciskaas izcelsmes indiviids staigaaju diezgan plaanu dreebju kaartinju, spaanieshi jau paskatoties uz mani nodrebeeja un pieliida tuvaak kraasninjai :)) nabadzinji, vinji Latvijaa shai laika posmaa izejot jau no maajas nokristu saslaushi:))) he, he, he

Gravatar laacz

2002. gada 2. decembrī, plkst. 13:26

I Love women. Said John and ate her leg.