✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Latviskojumi ibio

2002. gada 4. decembrī, 26 komentāri

Vai Jūs zināt, kas ir birka-vienpatne? Birkas-vienpatnes rada vienreizēju efektu savā atrašanās vietā. Skaidrs?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar BigUgga

2002. gada 4. decembrī, plkst. 20:54

muehehehe, bet smiekliigaakais bija kad sito dzirdeeju pirmo reizi dzirdeeju :D

Gravatar optimus

2002. gada 4. decembrī, plkst. 21:05

Sāk jau apnikt un uz nerviem krist visi tie stulbie pareizilatviskotiedatorvalodniecismi :(((

Gravatar laacz

2002. gada 4. decembrī, plkst. 21:07

šis ir pseidolatviskojums. Ja par birku ir okei, bet birka vienpatne.. mamma mia...

Gravatar BigUgga

2002. gada 4. decembrī, plkst. 21:55

hahaha, abet apskataas site http://www.thinkquest.apollo.lv/thehtmltimes/lv/lessons/less1d.html

Lai atvieglotu HTML koda uztveršanu, ir iespēja pievienot komentārus (uz brauzera netiek parādīti).

birkas ir bet paarluuka nava :D

Gravatar Kaklz

2002. gada 4. decembrī, plkst. 22:23

/me reec .. :)) .. bija vienu briidi doma uzlikt WinXP latviskojumu .. bet kaut kaa paargaaja .. :)

Gravatar movXe

2002. gada 4. decembrī, plkst. 22:47

BRAUZERIS... man patik IE BRAUZERIS, tikai vinh reizeem suudiigi BRAUZEE un LIDO aaraa, kopaa ar VISU MIKSTOsoftu.

Gravatar sklp

2002. gada 4. decembrī, plkst. 23:53

man liekas, ka shii te lapa thinkquest noteikti neuzvarees... taa par Irbenes radioteleskopu gan i labu labaa...

Gravatar :)

2002. gada 5. decembrī, plkst. 00:36

man svetdienas riitaa atsuuta skoleens lapu saka lai es skatos vai kaadas kluuudas un "fiksi suuti atpakal". es pastijos, tuksha lapa, nav ko uz konkursu suutiit jaa un tagad skatos te tais lapaas - jaa nu mees pa vidu buutu. tur taksj puikas noslinkojushi ira. bet par to teleskopu - vai tie puisheli var uzradit Flash licenzi? mees ar saviem puikaam uzreiz saakumaa noleemaam ka 3ds maxi nenjemam, flashu nenjemam jo buus gruuti to licenzi paraadit (man kaut kur maajaas bija, bet es nevaru vairs atrasts, goda vaards). es domaju ka te deretu taadu paraugstundu puisheliem novadiit. teiksim atbildiigo skolotaju aiz resteem :) bet ja nopietni tas jau ir kaa seerga - siikie domaa var kachat vienalga ko no neta un nemt neko pretim nedodot. ja taa ir maksas lietinja tad jaamaksaa, kas tu mazais kruc esi vai? flash blin. uzraadi licenci flasher mazais. es ceru ka vinnees cilveks kas tochne notepadaa to visu rakstiijis uz licenceeta windowsa skolaa. jaa un nekaads nelicenceets office blin un frontpage :) es visas nepaguvu izskatiit a kaadam dinamiskaa lapa arii bija ko? vispaar skats uz taam lapaam taads trakoti beediigs. kaut kas - eu dzeki riit konkurss. varetu fiksi kaut ko novilkt, jurchiks paartulkos, bobis uzshaus flashaa fooninju, sandra pastiisies gramatikas kluudas, davai saakam - riit jaanodod.

Gravatar sklp

2002. gada 5. decembrī, plkst. 08:45

toch taam skolaam, kam tie labie flashi vareetu bsa uzriidiit...

Gravatar misame --> :))

2002. gada 5. decembrī, plkst. 09:00

Nez kaapeec liekas, ka nupatinj tu sabrauci pamatiigaas auzaas. Jo sheit nav runa par to, kur objekts ir radiits. Varbuut pie teeta-dizainera darbaa. A kas tev par dalju? Starp citu, *.swf var kaut vai ar PHP gjenereet, ja mees to taa formaali njemam. Un neba nu tev kaa skatiitaajam spriest, vai 'mazajam flasherim' ir jaauzraada licence, vai nee.

Gravatar siram

2002. gada 5. decembrī, plkst. 09:10

Nuja, pie tam ir iespeejams arii pilniigi oficiaali nokachaat no Macromedias Flash MX triaali un to 30 izmeegjinaajuma dienu laikaa sataisiit nezin ko.

Gravatar sxr

2002. gada 5. decembrī, plkst. 09:26

<br/> - a kaa ta shito lai tagadinjaas nosauc?

Gravatar emils

2002. gada 5. decembrī, plkst. 10:05

"Šīs birkas ir kā instrukcijas brauzerim!" Skaidrs! Nebuus birkas, neszinaas brauzeris ko dariit shaadaa situaacijaa! Taa kaa cieniet birkas, jo taas dara labu darbu, cieniet arii tos idiotus (a person with severe mental retardation) kas dara sho suuro gruuto nepateiciigo darbu, kas ir datorterminu latviskoshana! Ziniet senlatvieshu parunu: Pie dirsas kvalitaati, galvenais, ka padariits!

Gravatar 8_slimo

2002. gada 5. decembrī, plkst. 11:36

Kur var iemacities to ko jus makat? :P

Gravatar procesors

2002. gada 5. decembrī, plkst. 11:37

baac nokaveeju es arii gribeeju piedaliities

Gravatar uldy

2002. gada 5. decembrī, plkst. 11:50

vai arii Opera kaka... :)

Gravatar :)

2002. gada 5. decembrī, plkst. 11:51

piekriitu. ir iespeejas radiit pasaakumu tiiri legaali ar triaaljiem neba Macromedia vieniigaa izstraadaa flash riikus - ir arii bezmaksas flash taisiitaaji. Tas ir viens. Otrs ir tas, ka lapa (par Irbenes radiolokatoru) nav slikta. Man patiesiibaa patikt vinja patiik. BET Ir treshaa lieta. Nekaa nezinu par Irbenes lapas izcelsmi un nevajag uztvert sho kaa uzbraucienu tikai vinjiem - ja vinjiem viss ar licenci ir OK, piedodiet. Man nepatik tendence, ka cilveki vienkarshi njem un atklaati demonstree savu PO uz likumiem un flashs ir pashlaik visizplatiitaakaa lieta web makslinieku ziņā. Ja jūs šmaucaties, tā ir jūsu lieta, bet ja jūs skolēnu konkursā demonstrējat ar nelegālām metodēm radītus produktus, tad tā jau vairs nav vienkārša zagšanās, bet visatļautības demonstrēšana. Pastāstiet ko jūs astotās - devītās klases laikā padomātu par kārtību valstī, ja jums acu priekšā visi aplaudētu lielajam no vidusskolas kursh izmanto zagtu softu? Jūs padomātu eu bet kāpēc es nevarētu uztaisīt kaut ko tik krutu? Jums par to legaalo pusi neviena doma nerastos. Ja kaads grib reaali ciiniities ar piraatismu tad shitaadi konkursi ir iistaais laiks - vienkarshi diskvalificee daliibniekus par nelegaalas programmatuuras izmantoshanu un aamen.

Gravatar Dunduks

2002. gada 5. decembrī, plkst. 12:40

man nezin kaapeec liekas, ka :) pelna naudu BSA tipa kantorii ... bet par licenzeetiem produktiem skolaas - ta jebkursh ar kaut mazaako smadzenju rievu saprastu, ka nav lapaakas reklaamas shamaa produktaam kaa to litoshana tur ... tas saucas - aakjis luupaa ... un cilvji ir pietiekoshi konservatiivi savaa vairumaa, lai lieli izaugushi lietotu to pashu, ko iesaakushi, un tad kad buus lieli un straadaas kauch kur un $$$ pelniis, tad napaka "cieteeji" softa razhotaaji dabuus krietni vairaak $$$ nekaa meegjinot apkarot nelicenzeeto produktu lietaashanu skolaas ...

just my 5 cents ...

Gravatar IMAGin

2002. gada 5. decembrī, plkst. 12:45

Savaadi... itkaa dikti viss latviskots, bet kas tad tas : "brauzerim" vai tad tas buutu latviski?!? Kautkaa atceros vaardu paarluuks :)P Un vispaar tie latviskie datortermini ir pilniigi nejeedziigi un gruuti uztverami...

+par flash runaajot... flash nebuut nav ne vieniigaa programma kura savu galaproduktu exportee kaa *.swf! :)

Gravatar anti

2002. gada 5. decembrī, plkst. 19:42

psc :), bet tu laikam esi totaals bezceris... ja visi tikai seedeetu un kraatu naudu kaukaadiem softiem par astronomiskaam summaam, kursh vispaar kauko buutu speejis iemaaciities, tu man pasaki?!

Gravatar sklp

2002. gada 5. decembrī, plkst. 19:58

atkal jaajautaa - uz kurieni shii pasaule shuupojas - paskatoties visas taas lapas, nu liekas, ka nu vidusmeeraa taas lapas ir aarpraataa suudiigas... viena lieta, ja sakostiem zobiem jaataisa figņu no seerijas kas maksaa, pasuuta muuziku, bet sheit taa vareetu izpausties, bet nee... imho tur kaadas 3-4 normaalas lapas tikai ir, un ja taas ir taisiitas ar pirateetu flashu... nu tieshaam, kur shii pasaule shuupojas

Gravatar :)

2002. gada 5. decembrī, plkst. 22:09

-> anti :::: eu a tu kadreiz esi iedomajies, ka cilveki censhas neapzagt bankas nevis taapeec, ka negrib apguut zagla arodu, bet gan tapec, ka tas nav likumiigi? Interesants domu gaajiens, anti, patieshaam interesants.