✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mani linki

2002. gada 17. decembrī, 4 komentāri

Ko es iekš *.lv pats apskatos regulāri? Runājot par personīgajām diršamlapām, ja neskaita savu?

smejmoon (mistisks nesaprotams tēls) kat (forgotten kat.lv; meitene, kas vienmēr depresijā) watt (perversības maska, bet prātīgumu nenoslēpsi) spoks (nesaprotu, ko es tur meklēju; laikam jau viegli iegaumējama adrese un nekas vairāk. dace (mis karlosiene; nekā überincanta, lai arī ik pa laikam pērlītes parādās)

karlos, karlos, karlos. Un kad es tevi varēšu lasīt? sorry, aabols, bet tavi grafomānijas uzliesmojumi ir pārāk reti un pārāk grūti lasāmi (nu nevaru es šodien bez uzbraucieniem / uzdirsieniem). asdf.lv? Nemāku tur neko atrast / noorientēties. Arī sorr. rediisam varētu izdoties, bet viņa laužās.

Esmu gan jau ka kaut ko aizmirsis. Bet es to apzinos, lai arī laboties netaisos. Un secinājums ir viens - jebkuram cilvēkam vajag dzīvē izdarīt trīs lietas: uztaisīt blogu, uztaisīt saitu (ne blogu) un iestādīt koku.

update: tiem, kas pārprata. kokus stāda. zemē. kokus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar procesors

2002. gada 17. decembrī, plkst. 15:02

buus laikam man arii jaasaak webs taisiit

Gravatar SpokS

2002. gada 17. decembrī, plkst. 15:11

vaita tieshaam taa adrese tik vieKli iegaumeejama? :)

Gravatar Dace

2002. gada 17. decembrī, plkst. 17:07

Dace skalji smeejaas un jutaas baigi iefiltreeta visaa padariishanaa :D