✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Quote

2002. gada 20. decembrī, 4 komentāri

Smejmoon izdevās labs citāts par tēmu, kāpēc heteroseksuāli orientētie vīrieši gandrīz vienmēr baidās no saskarsmes (sociālā plānā) ar homoseksuāli orientētiem vīriešiem:

Vienīgais, ko varu iedomāties, ir, ka vīrieši domā, ka geji, "izdevīgā brīdī" pret tiem izturēsies tāpat, kā tie izturās pret sievietēm "izdevīgos brīžos".

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 20. decembrī, plkst. 16:28

mees ar gt, kad braucaam no itaalijas, bijaam uz 15 minuuteem benziintankaa, kur muus briidinaaja, ka taa esot geju tankshtelle. nu tad mees arii visus snikerus un marsus pirkaam rocinju dibenam priekshaa tureedami. ja nebuutu briidinaats, protms, vinji visi likots normaali, bet tad likaas ka jau sejaa raxtiits ka gejs

Gravatar bloodflower

2002. gada 21. decembrī, plkst. 22:45

atljaushos buut riebiiga un pajautaat,vai tas ir taa speciaali raxtiic "idevaas" jebshu ir gribeec raxtiit "izdevaas" ? :)

Gravatar kimija

2003. gada 3. novembrī, plkst. 16:32

Ja jau runaajam par gejiem, tad ,man patiessaam aizspriedumu nav. Normaali cilveeki, labi draugi un ar visaam tiesiibaam kaadas ir paareejiem. Izmantojot sso gadiijumu gribeetu uzzinaat kaada ir juusu attieksme pret gejiem un lezbieteem?