✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3

2003. gada 6. janvārī, 5 komentāri

Tie, kas atminās "pumpainās meitenes" (patiesībā tā bija melnzeme) periodu manā lapā, iespējams, nepalaida garām grupiņas Biopsihoz remeiku Nautilus Pompilius dziesmai Skovannije. Liels bija mans pārsteigums, ka šamējā versijā es to neatradu. Jāsteidz aizpildīt cohums.

Pārējās dziesmas (kopā ir iznākuši četri albumi - "Period Perviy", remiksu albums "OFFICIAL REMIX ALBUM", un divas izlases) arī ir izcilas. Vismaz šizoīdisma un absolūta galvas trūkuma, narkotiku un citu apstākļu ietekmē radīta mūzika. Kategorija, laikam, varētu visdrīzāk būt industrial, brīžiem hardcore, ambient, u.c. Lai arī tur ir viskautkas. Skovannie (nau kaver version).

Grupas izpausmes veidi ir ekstrēmi. Tur pat komerciālais Mensons i ne tuvu nestāv. Pilnīgi visi skaņdarbi bija (bija, jo oficiālā lapa pagaidām ir down) pieejami tiešsaistē (online) un tas bija oficiāli.

Visā visumā, Biopsihoz ir tiešām iesakāms. Citiem, kā izklaide, citiem kā tiešām neslikta un baudāma mūzika. Varētu pat teikt, ka izcila. Grupa ir pelnījusi, lai viņas albumu _nopirktu_.

Un tas, ka pirmais albums vairāk tiek uztverts, kā joks, nenozīmē absolūti neko. Puiši ļoti nopietni attiecas pret sevis radīto mūziku, aktīvi strādā savā mājas studijā un rada jaunus garadarbus.

Biopsihoz - Skovannie (NAU kaver version). Oriģinālie vārdi.

Iespējams ticēt ticības trūkumam Ir iespējams darīt arī neesošu darbu

...

Un ja ir tādi, kas nāk pie tevis, Atradīsies arī tie, kas atnāks tev pakaļ

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar misame

2003. gada 6. janvārī, plkst. 16:29

nu, vecajaa lapaa bija arii origjinaals atrodams :)))

Gravatar misame

2003. gada 6. janvārī, plkst. 16:41

/me var iesniegt kopiju, ja ir pakaasies ;)