✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pagājušā gada mūzika tops

2003. gada 6. janvārī, 2 komentāri

TV*Neta 2002. gada populārās mūzikas Top 50, kas faktiski ir interesantāko albumu tops. Patīkami.

Pats personīgi atpazinu tikai Sigur Ros, Cinematic Orchestra, Saloon, Tory Amos, Doves, Beck, Elvis Costello, Norah Jones, Coldplay, Morcheeba un Tracy Chapman . Viss. Vismaz tagad būs ļoti daudz, ko klausīties.

Kā arī, pateicoties !ob, britu nenosakāma žanra (*hop:) grupiņa Streets. Man patika, lai arī stilu nodefinēt tiešām ir ļoti pagrūti.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar wx

2003. gada 6. janvārī, plkst. 14:23

jāpievērš vairāk uzmanību pašiem leibliem. īsts mūzikas pazinējs, par grupu var spriest pēc tā, uz kāda leibla tā tiek izdota.

Gravatar gnc

2003. gada 6. janvārī, plkst. 14:32

garaam gaaja gnc un teica: the streets ir ne gluzhi grupinja, bet gan viens ja nemaldos 21gadiigs britu jaunietis vaardaa mike skinner. stilu gruuti nodefineet tieshi taapeec, ka shajaa muuzikaa ir zinaama deva origjinalitaates un ik pa briidim "nekas taads nav dzirdeets" pieskanja. pamataa tas viss stilistiski saknjojas visaadi citaadi ne iipashi izteiksmiigajaa un +/- vienveidiigajaa uk garage sceenaa, lai gan skinners ir pamaniijies pa vidu iepiit gan hiphop gan pat "a'la dnb" piegaajienus. "original pirate material" noteikti uzskatu par vienu no interesantaakajiem 2002. g elektronikas albumiem.