✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Autotransportlīdzeklis (?) -- Dodge Tomahawk

2003. gada 9. janvārī, 8 komentāri

Jaunais koncepts - Tomahawk no Dodge. 100 km/h 2.5 sekundēs (paātrinājums ~1.5G, ja nemaldos...), 500 zirgi, 8.3 litru V-10 dzinējs (no mašīnas Dodge Viper:). Maksimālais ātrums (oficiāli paziņotais) - 450 km/h. Chrysler plāno pārdot šo monstru par nieka 250 000 zaļo... Lēnīgais mocītis ir prezentēts šī gada Detroitas autoizstādē. Ko saka Google?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Tigers

2003. gada 10. janvārī, plkst. 10:42

Hmm... viens krievs arii bija uztaisiijis "moci" no gazika motora. iipashi braucams gan nebija, liikumos vareeja ar gruutiibaam griezties... Normaali baikeri par shito droshi vien njirgaajas, jo tas jau visiem skaidrs, ka tas mocis braucams nebuus, vieniigi pa taisnu un ideaali gludu celju aatrumu staadiiishanai (uz saalsezera), bet taadu paaatrinaajumu var dabuut arii ar normaalu superbaiku. Turklaat tas motors, kaa jau visi doge motori, ir sameeraa zemaa tehniskaa izpildiijumaa (1. viperam motors tika pa tiesho panjemts no smagaa trucka, nedaudz samazinaats griezes moments un pacelti apgriezieni, ieliek vieglaa mashiiniitee, un she tev - "supercars". Tas nekas, ka normaali vadaams nav, bet nu ekstriims reaals. Pats, protams, braucis neesmu, bet cik esmu dzirdeejis no braukushajiem, tad viss grabot, kabrioletam veejsh pa iekshu svilpo pie ~50 kmh ar paceltu jumtu, nenormaals oversteerings, ja piedod gaazi, ja atmet, tad understeerings. Ne jau par velti shii mashiina ir tik leeta. 2. vipers jau ir drusku advanceetaaks.

Gravatar agressor

2003. gada 10. janvārī, plkst. 12:00

tiger? Turklaat tas motors, kaa jau visi doge motori, ir sameeraa zemaa tehniskaa izpildiijumaa (?????????????)

Gravatar uldy

2003. gada 10. janvārī, plkst. 14:57

nu bet protams. a kaa savdaak lai amiishi to pashu jaudu ko eiropaa dabuun no 3 litriem spiezh no 6 litriem. tehniskais izpildiijums ir suudiigs. nekvalitatiivs. tik uz masu spiezh - litraazhu. nav liela maaka dabuut no 6 litriem 600 zs, ja no 1 litra dabuu 100 zs. maaka ir dabuut no 2 litriem 300 zs. taksh to - usa cars sucks ass... taaks... agressors tuuliit man sados, bet tas i mans viedoklis (un ne tikai mans). un to nevienam neizdosies maniit.

Gravatar agressor

2003. gada 10. janvārī, plkst. 15:39

cik dodge viperam ir turbiinas? cik maksaa degviela te un tur? cik shejienes mashiinas atziitas par aatraakajaam pasaulee?

Gravatar agressor

2003. gada 10. janvārī, plkst. 15:42

hands off amerikaanju mashiinas. paskatieties kaa vinjas izskataas. un tas ir mans imho. I love usa cars!

Gravatar Smejmoon

2003. gada 12. janvārī, plkst. 18:15

Aggr: Teu vajag to kāru, kas kā ieslēdz muzonu sāk šūpoties hiphopa ritmos :D

Gravatar agressor

2003. gada 12. janvārī, plkst. 19:35

lowraideri nav mana stihija. vot pontiac firebird, ford gt40, chevrolet camaro, ford mustang, dodge charger vot tie ir speeks