✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MKV sux?

2003. gada 10. janvārī, 13 komentāri

Faktiski drīzumā jāsāk meklēt alternatīva MKV. Viena iemesla dēļ - lejā tiek vērts vaļā dance-floor. T.i. - disene. No plkst. desmitiem vakarā, līdz deviņiem rītā. Nu, pluss ir tikai viens - MKV darba laiks vairs nebūs līdz trijiem naktī. Savukārt mīnusu ir stipri vairāk. Skumji...

Kaut arī - nesaki hop... :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar viesturz

2003. gada 10. janvārī, plkst. 15:52

tā gan. nu redzēsim kas un kā. ja nemaldos, jau no šodienas pļaskas ies vaļā!? vēl kaķim vajag salikt trubas pie griestiem un būs pulkvec 2. bet būs jau labi :-)

Gravatar laacz

2003. gada 10. janvārī, plkst. 15:58

Patiesībā, slikti ir tas, ka ir izvākti biljarda galdi, kas Rīgas centrā bija vieni no kvalitatīvākajiem.

Gravatar viesturz

2003. gada 10. janvārī, plkst. 16:01

sūdā gan. vakar biju vecrīgas NB. kādreiz skaitījās baigais šiks. tagad visi tie galdi nežēlīgi nolietoti un pati iestāde arī sāk līdzināties tādam lētam pritonam... un vēl kas - tur ir šaussssmīgi auksc. ja spēlēt biljardu, tad vislabāk manuprāt ir bowlero. nav jāmaksā par partiju, bet par laiku, kas manuprāt ir daudz izdevīgāk. galdi arī pagaidām vēl pavisam jauni / svaigi / kvalitatīvi.

Gravatar laacz

2003. gada 10. janvārī, plkst. 16:07

izcili galdi ir iekš Alas (pirmais stāvs, tur, kur divi pool galdi un viens snooker). arīdzan par laiku jaamaksaa, bet galdi ir tiešām līmenī.

Gravatar viesturz

2003. gada 10. janvārī, plkst. 16:09

arvarbūt. kas spēlēs mūziku iekš MKV? būs DJ vai kā viņi to darīs?

Gravatar Smejmoon

2003. gada 10. janvārī, plkst. 16:55

man patiktos vieta, kurā ir ērti, lēti, mierīgi, neuzbāzīga mūzika, lai var sarunāties. jebkura maza kafeinīca der, it īpaši ja var uzrīkot teikoveru.

man prioritāte še ir cilvēku un sarunas. i usio.

Gravatar ringla

2003. gada 10. janvārī, plkst. 16:59

par biljardu runaajot, ljoti kvalitatiivi galdi ir NB viesniicaa, Slokas ielaa nezincik - tur pagaajusho gad notika kaut kaads Eiropas (laikam) chempionaac un tam par godu uzkjiileeja viesniicu un biljarda klubu jaunu. Nezinu, kaa ir ar Bowlero galdiem un to kvalitaati, jo neesmu tur bijusi, bet nb viesniicas galdi ir patieshaam labi. Turklaat atshkjiriibaa no citiem nb iestaadiijumiem, tur nesmird :) tas taa - neapmaksaata reklaama :)

Gravatar skalpelis

2003. gada 10. janvārī, plkst. 17:33

jbtvm... tur tās pļaskas ies vaļā? psc... bowlero ir labie galdi, vismaz jauni, vienīgi diezgan tālu no centra... Alā arī ir labi; piektdienas vakarā varētu būt piebāzts...

Gravatar Narayana

2003. gada 10. janvārī, plkst. 18:52

buu... jaa... klausiisimies tuctuc. neko dariit :) kas nemainaas (nepaarvaacas) tas nedziivo ;P

Gravatar kristapz

2003. gada 11. janvārī, plkst. 00:34

nu labus biljarda galdus vel var atrast arii admiralju klubaa. vismaz tajaa pie bernu pasaules ir labu labie galdi. domajams ka arii citos.

Gravatar pods

2003. gada 13. janvārī, plkst. 09:22

man prieks par pljaskaam ieksh mkv

Gravatar Lds

2003. gada 13. janvārī, plkst. 22:47

biljarda galdi labu labie ir merkjelja ielas klondaikaa (blakus unibankai). Labaakus pagaidaam Riigaa nezinu.

Gravatar laacz

2003. gada 13. janvārī, plkst. 23:18

Logiski, Klondaika njem no sevis pashiem galdus - Furora ;) A Furors ar biljarda galdu iziireeshanu, paardoshanu, servisu nodarbojas no dzimshanas :)