✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gudrie leckapji

2003. gada 10. februārī, komentāru vēl nav

Es te tā pīppauzē padomāju par vienu lietu. Nu nebūs tā, ka leckapis, tiklīdz jamajam beigsies piens, ņems un uzreizi pasūtīs jamo no Interneta. Jo jebkuru programmu (arī leckapī esošo) var apčakarēt, iestāstot, ka, lūk, te ir vislētāk, lai arī patiesībā saimnieks pēčāk brīnīsies par rēķinu... Manuprāt, ir divi pieejamie varianti.

Pirmajā variantā tiek paredzēts saimnieka apstiprinājums. Sak, rekur es te atradu, ka šitajam veikalam ir afigennās atlaides, tad nu lūk iedomājos, ka tā būs labāk tomēr pasūtīt no tā otra veikala, jo tur, pērkot pienu, nāk vēl komplektā desiņas par puscenu.

Savukārt, otrais variants ir mazliet savādāks. Tāpat, kā tev pie mājām ir viens veikals, kurā tu parasti iepērcies (vai arī reizi kādā noteiktā dienu skaitā dodies uz konstantu lielveikalu). Attiecīgi, iestādi leckapim, lai jamais pērk visu tikai un vienīgi no turienes.

Un vispār. Man jau liekas, ka pilnīgi automatizēta apgāde ar visu visu visu ir maza utopija (vismaz tuvāko gadu, to desmitu laikā). Saimniekam tomēr nāksies akceptēt vai noraidīt leckapja iesniegtos rijamā iegādes variantus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt