✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kā paliek ar ES konvenciju?

2003. gada 17. martā, 4 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Ieklimstot Sietā pieejamajā💀 KNAB datubāzē, es mazliet apkritu.

Saprotu, ka ziedotājus mums ir jāzin (kaut arī, ko citu kā tikai triviālu ziņkārību tas apmierina?). Bet cik tad tas ir likumīgi, korekti un visādi citādi pieņemami publicēt viņu personu kodus? Anyone?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar K|NG

2003. gada 18. martā, plkst. 00:08

Nu mēs te ar ES un KNAB izdomājām, ka tās lietas par personu datu aizsardzību priekš mums ir fuflo, un mēs plānojam tuvākajā laikā pamazām aizliegt arī nikname (segvārdu) lietošanu internetā. pirmajā etapā ("") domājam katram nikam klāt pierakstīt personas kodu. Otrajā etapā plānojam arī pierakstīt klāt informāciju par "kļuči at kvarjtiri gdje djeņgi ļežat" ...

Gravatar tarantulz

2003. gada 18. martā, plkst. 00:49

Fizisko personu datu aizsardzības likuma pārkāpums. Bet kam tas interesē, ja par to galu galā var uzlikt max 500 Ls sodu. Wot, ja sexuālo orientāciju KNAB arī sagribētu norādīt, tad būtu 1000.

Gravatar jam

2003. gada 18. martā, plkst. 17:54

Ierakstam tanii KNAB mekleshana vienu \ svitru un spiezham "mekleet" - matematiskaa progresija :))

Gravatar K|NG

2003. gada 18. martā, plkst. 19:14

aritmētiskā:)) +=\; \+\=\\ :))) nez kas notiek piemēram pie 34359738368 svītriņu skaita? :)