✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Fabrika #2

2003. gada 22. martā, 2 komentāri

Vidējais pieaugums (% no jaunajām balsīm; neapaļoti):

Mario 30% Lola 35% Mao 34%

Nu nu... Pēkšņi par visiem balso vienādi. Un te nu laikam īstajā vietā var atcerēties parasto fabrikas balsojumu tendenci — regulāri uz izbalsošanu ar lielākajiem cipariem ir divi cilvēki, nereti vispār tikai viens. Bet nu, kā jau teicu — varbūtība vienmēr pastāv, lai arī cik tā būtu niecīga :)

Pēdējo endesmit minūšu pieraksti (no web'a) XLS formātā. Ja kādam ir luste, var pamakarēties tālāk.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Maita

2003. gada 23. martā, plkst. 14:49

15sant. par reizi, loģiski - kaut kā ir 'šovs' jāatpelna.

Gravatar Helmārs

2003. gada 24. martā, plkst. 09:45

Vidējais balsotājs rīkojas pēc vienkārša algoritma:

  1. skatās uz rezultātu tabulu
  2. ja favorītam nav vismazākais balsu skaits, tad notiek drudžaina klausules pogu spaidīšana
  3. atkārto. Un ja atbalstītāju skaits katram dalībniekam ir daudzmaz līdzīgs, tad tam zvanu skaitam arī būtu jābūt līdzīgam. Varbūt ja Laacz nepamanīja :), sestdien balsošana notika nevis par to, lai viens dalībnieks zaudētu, bet par to, lai viens spēles dalībnieks uzvarētu. Tāpēc arī tie balsošanas rezultāti ir savādāki pēc formas. Vienīgais izņēmums bija Selīna, viņa laikam tiešām nepatika cilvēkiem. Pavisam cits asums tai balsošanai būtu tad, ja nerādītu balsošanas tabulu. Tikai diemžēl neviens neticētu tādiem rezultātiem.