✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pastāsts iz dzīves

2003. gada 26. martā, 8 komentāri

Vakar man tika izstāstīts kāds notikums iz dzīves (cilvēks, par kuru tas ir, mumsim labi zināms:) Stāts mazliet adaptēts, protams, ņemot vērā manu ne pārāk izcilo atmiņu.

Šoseja. Stāsta varonis dodās uz apdzīšanu pa otro joslu. Protams, ka apdzenamais objekts ir žiguļveidīgs un ar lokālo lauku varoni iekšā pie stūres.

Pēkšņi ne no šā ne no tā žiguļveidīgais met pa kreisi, nerādot nekādus pagrieziena signālus. Mūsu apdzinējs pa nažiem. Žiguļveidīgais, pamanījis, ka nav viens, arī pa nažiem. Pāris sekundēs abi apstājas. Situācija tāda, ka abas mašīnas stāv T-veidā, kur minētā burta augšējā strīpa ir mūsējais varonis.

Puisis (tas, kurš mēģināja apdzīt), izlec no autiņa, pieskrien lauciniekam klāt, atrauj durvis un bez vardarbības paziņo viņam visu ko domā par žiguļiem, laukiem, to iemītniekiem, šosejām, pagriezieniem, spoguļiem, frizūrām un radiniekiem (cilvēks ir daiļrunīgs un spējīgs ar vārdiem nolikt ikkatru).

Kad monologs beidzas, notiek kroņa gājiens. Puisis pieliecas un ar vieglu rokas kustību norauj no stūres pagrieziena rādītāju kloķi ar tekstu "Tu jau tāpat to nelieto".

Tādi, lūk, pīrāgi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Yoghurt

2003. gada 26. martā, plkst. 12:17

Vajadzēja arī noraut spoguļus un izdurt acis. Tāpat to nelieto :)

Gravatar Martinsh

2003. gada 26. martā, plkst. 15:00

Es akal sho staastu biju dzirdejis versijaa, ka dzeks ar kaju nodauza kreiso spoguli ar textu: Tu jau nelieto . . . Taa ka zinaama taisniiba tur buus :)))

Gravatar rxc

2003. gada 26. martā, plkst. 15:12

resp ieshaut galvaa ar to pashu textu! :)

Gravatar eL

2003. gada 26. martā, plkst. 15:33

tagad vinjsh pagriezienus var(nu tas vinjam vismaz buutu jadara) raadiit ar roku... nez vai ka kaac iedomaasies vinjam to izraut (ar textu:"taapat tu vinju nelieto") peec kaarteejaa shaada veida gadiijuma... =)

Gravatar elfz

2003. gada 27. martā, plkst. 00:48

yopcik. 31137-ie pilseetnieki, kaadi vinji braukshanas un apdziishanas masteri. kaadi vinji vareni izdauzot vienkaarshiem lauku brauceejiem pagrieziena raadiitaaja klokjus, aatrumkaarbas, rokas bremzes un logu tiiriitaajus. crashing your opponents' window cleaners will make your penis 5 inches larger.

e, kaajaamgaajeejs odnako, turklaat opoziicijaa

Gravatar andza

2003. gada 27. martā, plkst. 12:55

Itkaa tie uuberkuulie apdzineeji, pilseetnieki arii vienmeer visu raada kaa vajag? nabaga cilveekam zzigullveidiigo sabojaaja. :(

ritennbrauceejvediigais

Gravatar fui

2003. gada 27. martā, plkst. 18:27

savdabiiiiigi protams, bet vai labi?