✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Links

2003. gada 27. martā, 3 komentāri

Neregulārās izteiksmes par programmētājiem. Tiešām tīri labi patīk. Paldies par linku no cilvēka, kurš meilu ielika sekojošā tagā: <content: not-quotable || quotable-anonymous />.

http://header.km.ru/notregexp/021213 (web.archive.org kopija)

vareetu sho raxtu izdrukaat nolikt pie krucifiksa un katru dienu bazniicaa or whatever luugt dievu lai cilveeki apskaidrojas... <echhh, savaa laikaa tik LABS saitinjsh bija... nahujam vinjsh tik sen nav apdeitojies :(((( shis raxc imo ir reaali labaakais, kas tur ir>

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar elfz

2003. gada 27. martā, plkst. 10:31

heh, tik tieshaam palaidu TheBat zem memproofa.

Resource view: unfreed resources Total: 158

Gravatar jb4

2003. gada 27. martā, plkst. 14:34

pareekt ir ko, bet baigi juut, ka autoram pakaljaa kozh, ka visa pasaule nu programmee un vinsh maz no bara izceljas.

Gravatar sad

2003. gada 28. martā, plkst. 01:04

Khe, juutams, ka padomju laika cilveeks. Muusdienaas viss ir elementaari. Poh, ko dari, kaa dari, galnais, ka $$$$$ sanjem. Jo vairaak $$$$, jo lielaaks pohujs. Arii man. Arii es piedraazhu, jo mani piedraazh. Sorry, neesmu audzis padomju laikaa, tik mazliet traapiiju. Mana sirdsapzinja paklausiigi klusee... :) Mazliet padomaaju - a jeega puuleeties? tikai taapeec, lai izlektu no paareejaa puulja, ka sava darba patiess patriots? Tikai taapec lai citi paplikjeetu man pa plecu, tai at laikaa iesheji smiinot parmanu diivainja dabu. Fuck! Get the life!