✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ilūzija

2003. gada 29. martā, 5 komentāri

Es jau nevienam neko nepārmetu, ibo riteni divreiz izgudrot būtu stulbi. Bet viennozīmīgi, grūti nepamanīt, ka konceptuāli un leijautiski abi saiti ir gandrīz identiski (viens uztaisīja pirmais, otrs paņēma to pašu, bet lai nebūtu 1:1, šo to šur tur mazliet pamainīja)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar iwaku

2003. gada 29. martā, plkst. 13:00

Aizmirsi piebilst, ka Studio19 ir izvērsuši arī masveida spama kampaņu.

Gravatar Maita

2003. gada 29. martā, plkst. 20:12

Nu bet ja kārtīgi pameklē, tādus vai ļoti līdzīgus templeitus taču var atrast ļoti daudz, vienīgā problēma no Studio19 - .lv pārāk ātri vienu var pielīdzināt otram.

Gravatar Smejmoon

2003. gada 30. martā, plkst. 12:00

izskataas, vienkaarshi, ka tauta saak radinaaties lielajiem monitoriem ..

Gravatar Kaklz

2003. gada 30. martā, plkst. 21:09

nost ar studio19! Ja vinji citaadi nemaak savu lapu popularizeet, kaa tikai ar spamu, tad nafig taadus.

Gravatar zondor

2005. gada 10. maijā, plkst. 12:17

Gribu teikt ka studio19 - gandriz nekad neizveido saitu sava stila - tie izveidoti tada stila ka gribeja klienti.tas ir zinams viseim kuri ar to nodarbojas. Ja jus nezinajat to - tad kapec runajat par to ko jus nezinat ??? Grib izkatiset gudrak ? Par to ka saiti "konceptuāli un leijautiski" vienaldzigi - var teikt par 90% saitus kuri ir interneta ( piemeram shis saits ir panemts no amerikanss blogu sistemas ..domaju ka bezmaksas.) un pirmais saits kuru jus sheit ri noradijat ( ediaprku ) pavisam izveidos Lebedeva stila... ta.. ja jus gribat teic gudrus vardus - tad pirms doma labak - nevis pectam kljut sarkans par stulbus vardus.