✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

get.a.lift.HOWTO

2003. gada 22. aprīlī, 6 komentāri

Nosmērējiet vienu apavu. Kaut kādā veidā, lai izskatās, ka tam ir pārbraukusi pāri automašīna. Uzvelciet to kājā. Dodieties uz tuvīno krustojumu un nostājieties pie sarkanās gaismas (gājējiem) uz brauktuves. Uzmanīgi pētiet automobiļu šoferus un gaidiet, kad brauks kāda sieviete (ja esat meitene, tad gaidiet vīrieti). Tiklīdz jums garām braucošajai mašīnai, kura atbilst jums vēlamajiem parametriem, priekšējie riteņi ir tikuši garām jūsu kājai, sāciet lēkāt uz otras ekstremitātes, nebalsī kliegt un klapēt pa autotransportlīdzekļa virsbūvi.

Ir zināmas izredzes, ka jūs tiksiet aizvests mājās par pliku velti, kā arī iegūsit kādu kompensāciju. Taču, nevajag aizmirst, ka izredzes dabūt pa seju arī nav maziņas. Vairākus gadus atpakaļ šāds mēģinājums vainagojās panākumiem (gan nauda, gan transports).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Delf

2003. gada 22. aprīlī, plkst. 11:17

:)musdienaas drizak pa seju dabusi (ja mentu naf blakus).

Gravatar Ievadi, lūdzu nicku

2003. gada 22. aprīlī, plkst. 11:20

bet vienureiz mēs ar draugu dabūjām laisties, jo viņš nesaturēja prieku. lai arī tas notika turaidā, kur ceļš ir makten slīps, ņivas vadītājs bija tā noskaities, ka atļāvās nofiksēt savu automašīnu slīpā, nekustīgā stāvoklī ar rokasbremzes palīdzību un skriet mums pakaļ. beidzās tas viss ar to, ka vecajam pietrūka spēka, par ko tad mēs arī pie reizes pasmējāmies. vecajam vien atlika, skaļi mūsu mammas pieminot, doties atpakaļ uz savu ņivu un turpināt braucienu lejup pa kalnu.

Gravatar K|NG

2003. gada 22. aprīlī, plkst. 13:05

Manuprāt dabūtu pa skaisto seju 80 proc gadījumu. labāk ir piemaukties un tad visi ceļi ir brīvi, ja proti dzērumā tēlot varoni :)

Gravatar rxc

2003. gada 22. aprīlī, plkst. 14:46

nicka ievadiitaajs - kas tas par textu "...vinjsh nesatureeja prieku ..." ???

Gravatar Ievadi, lūdzu nicku

2003. gada 22. aprīlī, plkst. 16:36

sāka smieties