✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Hokejs

2003. gada 29. aprīlī, 19 komentāri

Šitā pārspīlētā fanošana, kad visur vaig izlīmēt lapiņas ar hokeja spēles rezultātiem, ikkatram jāaizsūta SMS, katrā IRC kanālā jāiebāž topics, u.t.t.

Man arī nav nekas pretim paskatīties interesantu spēli, bet laikam trūkst manī šī surogātpatriotisma.

Bet tas, ka vairāk vai mazāk aprobežotā 'fanošanas' uztvere visiem liek man bāzt acīs katru noraidījumu, katru ripas veikto metru, nemaz nerunājot par vārtu guvumu... Tas vieš tikai vienu pretreakciju — ejiet jūs, lūdzu, dirst ar savu hokeju. Man tas nav vajadzīgs.

Bet nu prieks, ka tas nav sasniedzis tos apjomus, kādi ir Krievijā (atcerēsimies nežēlīgo grautiņu) vai Brazīlijā (tas jau laikam viņiem asinīs — izkauties pēc katras spēles). Prieks, ka tomēr tie fani spēj sevi organizēt pietiekoši, lai citās valstīs viņus atcerētos ar labiem vārdiem. Prieks, ka Latvija ir A grupā.

Mazliet žēl, ka Latvija neizkritīs no A grupas, jo šīs grupas spēles skatīties nav interesanti. B grupā vismaz pretinieki ir līdzvērtīgi.

Tā nav ne desmitā daļa no manas sāpes, vnk ne pārāk spēju tagad kaut ko noformulēt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar emils

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 17:51

man jau liekas, ka latvieshu hokejisti var pacelties liidz A grupas labaako komandu liimenim! Tur tipa psihologiskaa sagatavotiiba utml, tipa prakse, ir svariiga! Ja speelees B grupaa un uzvarees, tad atkal nonaaks A grupaa! Labaak tad lai njemas pa to A grupu, audzina jauno mainju (ja pareizi atceros, tad 6 purniem shitas ir pirmais chempis). Tas jau nekas, ka pakaash Kanaadai un Zviedrijai un citaam stipraam komandaam, jo ikpabriidim sagaadaa surprise un uzvar kaadu baiso fruktu komandu! Par faniem arii liels prieks! Redzeeju dziivajaa! Tiek jau izkliegti visaadi saucieni, bet vairums (98%) ir ljoti OK, organizeeti, kaartiigi, mieriigi, bet tai pat laikaa traki un fanaatiski!

Gravatar laacz

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 17:54

Nu nezinu. Prognozes no dažiem hokejistu jaunās paaudzes treneriem par to, kad tad Latvijas izlase varētu beidzot sākt spēlēt augstākā līmenī, svārstās no pieciem gadiem uz augšu.

P.S. Es šaubos, ka dažas spēles augstākajā līgā katru gadu tā nemērīgi audzinās prasmi spēlēt hokeju :)

Gravatar emils

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 18:06

tas dod zinaamu rutiinu! Tipa netriic kaajas vairs ieraugot Forsbergu dziivajaa! ;D

Gravatar emils

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 18:10

Starp citu, dziivajaa tas ir kautkas unikaals! Es gandriiz apraudaajos klausoties kanaadas himnu (peec speeles ar baltkrieviju), varu iedomaaties kaa ir tiem, kas tagad Turku!

Gravatar sorehead

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 19:39

Laacz, tu sobriid parspiilee, pie kam ljoti, ljoti. Tas protams ir dzilji subjektiivi, par ko priecaaties un par ko skumt, vai arii Dzournaalaa rakstiit, bet hokejs veel kaadu laiku buus TRADICIONAALAIS Latvijas pavasara sporta veids.

Tikko TV5 raadiija fanus, kuri bija aizliidusi liidz Baltkrievijas veestnieciibai. Tas man arii nav pienemami, bet taadas nu ir sekas, ar kuraam jaacensas sadziivot.

P.S. Sodien, patiesaam, bija interesanta uzbrukuma speele.

Gravatar Lasītājs

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 20:13

Nu it kaa po.., ka LV notiek eiroviizija (kjipa man jau no taa nekas neatlec..), bet tomeer patiikami. Nu it kaa po.., ka LV notiks kokja chempis (kjipa man jau no taa nekas neatlec..), bet tomeer patiikami. Tas pats pa shodienas speeli... Lai dziivo!!!

Gravatar laacz

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 21:53

rem, ir lietas, kurās esmu stulbs un ir lietas, kuras nesaprotu. Nevajag jaukt.

Gravatar Kaklz

2003. gada 29. aprīlī, plkst. 21:54

ja ir speele, kaa shodien, tad viss ok ..

vieniigais, ko necieshu ir tjip 'aii .. Irbe noraka speeli, es mainu pilsoniibu, man kauns' .. vot to gan es necieshu .. GRRRRRRR!

Gravatar Mad Dog

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 00:07

Vispaar tas hokejs mani tracina, visi sho baazh visos galos, kur tik vien var iebaazt. Hokeja himna te, hokeja himna tur. Nu cik ilgi taa var? Un veel - skolaa visi tik seezh gaitenii un taa - Ai, cik labi vinjiem gaaja; A kaads mudaks tas uzbruceejs (vai kaa vinju tur);Kaa vinjsh veica to manevru utt. Izbeigsim to hokeju pacelt augstaak par visu citu!

Gravatar Eduards

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 09:01

Latvija mala4i - Sarauj Latvija!!!!!!!!!

Gravatar es_pac

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 09:54

Tautai, saproties, vajag maizi un izklaides... Nu, maize it kaa vairumam taa ka buutu, bet reizi gadaa ir arii masveida izklaide, ko sauc par hokeju. Bet paraak daudz hokeja ikdienaa arii mani saak tracinaat, nu neinteresee tas hokejs mani tik ljoti, neinteresee.

Gravatar jam

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 10:46

Es toemr sliecos uz laacs pusi, var jau fanot, dzert alu baaraa skatoties hokji, buchot sveshas meitenes, bet taa tomer ir TIKAI 1 speele. Kas notiktu, ja LV butu, teiksim, pusfinaalaa tie visi apdzeeruashies siichi sajuktu praataa? Biskinj paarspileeti viss te LV notiek.

Gravatar djhurio

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 10:56

B grupaa interesantaakas speeles? Tad jau man liekas Latvijas liigas speeles ir interesantaakas. Liimenis jau apmeeram taads pats. Vakar redzeeju Rus:USA, nu skaista speele. Izskataas, ka USA normaali speelee tikai ar savas kategorijas komandaam. Tur vismaz ir skaistas piespeeles, kombinaacijas. A ko tur skatiities, ja tikai katra otraa vai treshaa piespeele ir preciiza.

Gravatar sorehead

2003. gada 30. aprīlī, plkst. 11:53

to Mad Dog: arī izcelties sagribējās? Saproti, man arī tracina tādi kā Tu, kas dzied citiem līdzi. Laacz pateica SUX, tādad uzreiz ...

Gravatar someone

2003. gada 1. maijā, plkst. 14:14

laacz ar taty karodzinjiem seezh eiroviizijaa, paareejie brauc bljaut un tuseet uz hokeju. Un to, cik latvieshi meedz buut sakariigi, esot kopaa aarpus Latvijas, laacz nekad nezinaas...

Gravatar KvAz

2004. gada 24. aprīlī, plkst. 14:26

visi ir aprobezhoti onaneetaaji kas neskataas hokji un sauc sevi par baigajiem patriotiem bet iisteniiba visi tie ir kretiini ar beerniiiba guutu traumu kad vinjui teevs atkal tos pidarus iegruuuda gultaa un izdraaaza peec pilnas programmas !!!!