✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

SPP: Fīča

2003. gada 6. maijā, 7 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Ja Jūs, mani dārgie lasītāji (lai arī pēdējā laikā ir gauži maz lasāmā un skatāmā), šo postu redzat, tad tas nozīmē, ka Blogger API atbalsts iekš SPP ir pieviests. Tas, savukārt nozīmē to, ka nu teitan var postēt arīdzan ar dažādiem tūļiem, kuri supportē šo API (w.bloggar, ar kuru visu testēju, bet tiklīdz parādīsies vReg💀 angliskā versija, lietošu to).

Update: Tālāk jau nāks nākdams atbalsts metaWeblog API.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar laacz

2003. gada 6. maijā, plkst. 13:53

Lupus, quoting http://laacz.lv/blog/2003/03/24/1313

Es jau to visu uztaisīšu. Jo to vajag man :) Un tikai tad, kad uzskatīšu, ka SPP ir puslīdz laba, laidīšu tautās.

A patiesībā, es kā reizi gribēju, lai tu to pajautā. Tā teikt pārliecināties, ka vēl aizvien spēju vismaz daļēji tevi prognozēt ;)

Gravatar misame

2003. gada 6. maijā, plkst. 15:13

vienīgā ērtība, ko es varētu saskatīt, ir tā, ka softs w.blogger droši vien ir kompilējama aplikācija, ko var palaist uz sava compja utt utt. Tātad - ērtāk, bet galvenais - ātrāk. Labums tas pats, kas no syndirellas. Vienkārši, klusi un notiek. Tas, vai fīču izmanto viens cilvēks vai pieci, jau ir cits jautājums. Web komūnas neeksistē, enīvej ;)

Gravatar laacz

2003. gada 6. maijā, plkst. 15:20

misame, true. Tikai appu sauc w.bloggar (ar 'a'; piekasījos;]). Bet vispār, ērtība tas ir viens. Galvenais, ka administrācijas interfeisu kodē un uzlabo tavā vietā citi :) Tev tikai atliek izvēlēties visdaudzsološāko softu un tad tikai bombardēt tā veidotāju ar konstruktīviem priekšlikumiem nolūkā padarīt softu labāku. Gan tev labi, gan softa koderi(s) iegainos lielāku atbalstu savam softam.

Gravatar Ievadi, lūdzu nicku

2003. gada 6. maijā, plkst. 18:27

".. iegainos lielāku atbalstu", mamma mia, tas ir skaisti teikts.

Gravatar maar

2003. gada 7. maijā, plkst. 13:40

varetu paskaidrot kas slēpjas aiz "Trackback & pingback"? kaut kāda nojausma pēc nosaukumiem rodas ... bet nu tomēr

Gravatar test

2003. gada 7. maijā, plkst. 13:58

maar, sazinja starp postiem. tb, ja tu uzraksti par kaut ko, kas ir kaadaa citaa postaa aprakstiits, tad tam postam piekabinaas klaat tas, ka tu esi par to uzrakstiijis. tas notiek automaatiski. piem., ieliekot linku savaa postaa uz kaadu citu postu, mana engine automaatiski paskataas -- ekusheku links, un aizdodas uz to lapu. tad tajaa lapaa paskataas, vai ir iespeeja trackbackot. tb -- vai taa lapa uztur taadu fiichu. ja jaa, tad noformee xml-rpc pieprasiiumu un iegruuzh lapaa mineetajaa urlii. tas ir trackbacks :)

Gravatar poker

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 14:21

<h1>You may find it interesting to visit the sites about<A HREF="http://www.razordude.com/poker-rooms.html"> poker rooms </A> poker rooms <A HREF="http://www.razordude.com/poker-rooms.html">http://www.razordude.com/poker-rooms.html</A> <br/>... </h1>