✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vakardienas lielais atklājums

2003. gada 7. maijā, 5 komentāri

Vakardiena bija tiešām jauka. Ja neskaita to, ka Picca Jazz nu jau kuro reizi pierādīja, ka apkalpošana tur ir nemērīgi lēna un vājprātu, kurš darījās iekš Vecrīgas.

Laikam jau pateicoties jaukajai siltajai dieniņai tika atklāta viena ellīgi jauka (un ne dārga!) iestāde, kura atrodas Pils laukumā (tā sauc to laukumu, kas pie prezidenta(-es) pils?) Iestāde dēvējama par Pilgrim. Tā paša nosaukuma alus gan ir nebaudāms, taču vietiņa kā tāda ir tiešām jauka. Lielākais no visiem žetoniem, kuri vakardienas laikā vietai tika piešķirti, ir par apkalpošanu. Par iecietību, ar kādu mūs apkalpojošā meitene piecieta (un gana asprātīgi atbildēja uz piekasīgām replikām) kāda jaunieša (ne manis:) hajošanu. Par tiešām nemanāmo klātbūtni un jauko attieksmi. Laikam jau pieci lācīši no pieciem iespējamajiem :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Munthon

2003. gada 7. maijā, plkst. 11:50

nu ko, jaaiet iechekot

Gravatar REMBRANTS

2003. gada 7. maijā, plkst. 13:54

Žēl gan- laikam drīz kārtējā iestāde kļūs nebaudāma dēļ šīs reklāmas... tb vairāk nebūs iespējas klusi, mierīgi pasēdēt- vecais, labais variants ar blakus esošo Alus Arsenālu, kuru visai iecienījuši vienubrīd bija FIDOšņiki- tāda feina, mierīga vieta bija (tiesa, ar kūtriem un padumjiem apkalpotājiem)... Tautas blāķi, viss piesmēķēts... Klau, Laacz- varbūt vairāk netaisi bezmaksas reklāmas? ;-) Vismaz krogiem ne ;-) Lai tauta skrien uz visādiem īru kroģeļiem ar visiem caurvējā taisītajiem sporta faniem priekšgalā, kuri nejēdz citādāk izrādīt prieku kā traucējot citiem dzīvot ;-/

Gravatar laacz

2003. gada 7. maijā, plkst. 13:59

Rembrants, laikam jau tev taisnība :) Sarunājuši.

Gravatar ZuZe

2003. gada 7. maijā, plkst. 14:01

ja nu vieniigi seniem pazinjaam pa blatam vareetu pastaastiit ;)

Gravatar suspends

2003. gada 7. maijā, plkst. 17:43

nu piligrimu apciemoju jau kaadus 2us gadus, tieshaam jaux, superiiga apkalposhana, alus arii liekas normaali dzerams, savaadaax kaa citur, diezgan garshiigi var paeest ar. Dzerot skruuves, esmu pamaniijis, ka oficianti vienmeer uzpasee, kad beidzas dzeramais un skrien klaat ar jautaajumu: "nu tad ko, atkaartot/veel dzersim?" :)) Rodas taada sajuuta ka vins dzer ar mums kopaa :D