✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Dzimumakts

2003. gada 12. maijā, 8 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Cilvēku dzimumaktam jābūt kulturālam, sākot ar sīkumiem un beidzot ar pamatīgām zināšanām.

Palasot šos tekstus, rodas pamatotas aizdomas, ka tie ir ņemti vai nu no pirmskara literatūras latviešu valodā, vai nu no krievu laikā sarakstītas un izdotas ārzemju latviešu grāmtas, jebšu nemākulīgi pārtulkoti on the fly. Vismaz jautrā valodā apstāstītas štellītes💀 :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar hQuse

2003. gada 12. maijā, plkst. 12:05

runājot par *minka.lv, man tur pabrovzējot, radās iespaids, ka autori tur ir 11-15 gadīgi bērni

Gravatar rxc

2003. gada 12. maijā, plkst. 17:18

hmm, kautkur tas viss redzeets, taa nau graamatinja no ulmanjaika..... manupraat taa bija taada maza plaana graamatinja kaa broshura kas domaata ka J.Zaaliisha "fundamentaalaas" graamatas izvilkums un uzlabojums vienuviet :) lasiju kad man bija 14gadi:))

Gravatar MZM

2003. gada 12. maijā, plkst. 19:45

Lieta ir taada, ka lai saprastu shos textus ir jaazin kas ir EDZHINJSH. To pilniibaa zin tikai LU zhurnaalistu 4. kurss. Man reiz gadiijaas tusseet ar lapas autoru :)

Gravatar Maarcis

2003. gada 13. maijā, plkst. 00:27

Tieshi taa, kaa rxc saka.

Gravatar es_pac

2003. gada 13. maijā, plkst. 09:49

to MZM. Sorry, bet kaads gan sakars 4. kursa LU zhurnalistiem ar Endzinju (piem. Komerclikuma izstraades darba grupas vaditaajs, Satversmes tiesas priekshsedetaajs, u.t.t.) Mosh domaats latvieshu literaarais "guru" Endzeliins?