✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Iesniegums (sagatave)

2003. gada 20. maijā, 9 komentāri

Ziņojums Nr.___________

Godājamais ________________________________

Es, kā vienīgais Jums līdz galam uzticīgais mūsu organizācijas darbinieks vēlos vērst Jūsu uzmanību uz mūsu nobriedušā kolektīva dažu morāli nenobriedušu darbinieku uzvedību.

Tā, piemēram, plkst. ________, ____. gada __. ________, tajā laikā, kad Jūs pašaizliedzīgi ________________________, mūsu veselīgā kolektīva neapzinīgie biedri ___________________________________________ pašā bezkaunīgākajā veidā ______________________________________________, ar to izrādot parviršu attieksmi pret saviem tiešajiem pienākumiem un pārkāpjot elementāras darba ētikas normas.

Augstākminētajiem slaistiem un liekēžiem līdzi skrēja tādi morāli vāji darbinieki, kā _______________________________ un _______________________________.

Vēlos atgādināt, ka darbinieki __________________________ un _____________________ vairākkārtīgi ir ___________________________, ciniski aizbildinoties ar __________________________ un prasmīgi slēpjoties aiz ___________________________ (sk. manus iesniegumus nr. _______________ un ______________).

Ceru, ka šī laicīgi sniegtā informācija atvērs Jums acis, lai ieraudzītu minēto personu patiesās sejas un ļaus jums pieņemt jau sen briedušos mērus pret tiem, kas grūž kaunā mūsu sasliedēto kolektīvu.

Ar cieņu un uzticību, _____________________________.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Ievadi, lūdzu nicku

2003. gada 20. maijā, plkst. 14:46

diezin vai sasliedēto kolektīvu, lai gan, kas zi'

Gravatar Lasītājs

2003. gada 20. maijā, plkst. 15:07

Tā pat kā diezvai "līdi skrēja", lai gan, kas zi'

Gravatar ant

2003. gada 20. maijā, plkst. 15:16

Godātais laacz. Šis iesniegums nav valīds xhtml. Ar Mozillu tava pirmā lapa normali nav apskatāma, un tikai tāpēc, ka Tu aizmirsi ielikt </p> tagu pēc frāzes

... briedušos mērus pret tiem, kas grūž kaunā mūsu sa<del>s</del>liedēto kolektīvu. ...

Man kauns par Tevi. Ieliec, ka tava lapa ir html-transitional un viss, ja jau nevari/negribi/tev po sameistarot normālu xhtml pārbaudi :-(

Gravatar laacz

2003. gada 20. maijā, plkst. 15:19

Ļ. cien. Ant.

Es tiešām atvainojos par šo regulāro validitātes pārbaudes aizmiršanu. Bet kā tad es savādāk iemācīšu sevi darīt to, ko vēlos un kā vēlos, ja ne caur kļūdām?

Gravatar MZM

2003. gada 20. maijā, plkst. 15:23

Ļ. cien un A. god laacz varbūt tev laiks mainīt browseri pret tādu, kurš neļauj visādas vaļības? Es jau ar' gandrīz apraudājos, kad pirmīt netiku tālāk par missing </p>. Uztver to kā ieteikumu :)

Gravatar laacz

2003. gada 20. maijā, plkst. 15:24

Ļ. cien MZM, tieši to arī darīšu :)

Gravatar K|NG

2003. gada 20. maijā, plkst. 19:04

Mazākais ko par to tāda ziņojuma iesniedzēju varētu teikt: Viņš ir Stukačs !

Gravatar K|NG

2003. gada 20. maijā, plkst. 19:06

A kapēc tas stils ir stils.php nevis stils.css? Un kapēc man viš šad tad pēc iepostošanas izrubās? tas stils css

Gravatar CooLynX

2003. gada 21. maijā, plkst. 00:36

reecu caur asaraam :D es ar' ar shitaadiem teksiem griezos jau divas reizes pie Ļ. cien un A. god laacz, jo ugunsputns ne pa kam nedevaas un raadiija dzeltenu lapu ar kljuudu.

mees vinju reiz dokanajem ar savaam mazjilaam :DDD