✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jam

2003. gada 23. maijā, plkst. 12:33

Nujaa, skaisti efekti. Vispar dzeki pie ciinju skatiem baigi labi piestradajushi. Un RELOADED Neo pedejais lidojums ir vienkarshi skaists :)

Gravatar IMAGin

2003. gada 23. maijā, plkst. 16:05

Nuu... kapeec jaaskatas traileriishi ja var skatiities pashu filmu? Un ja ne kino tad vismaz uz sava pc ;) Bet filma pati par sevi protama lieta - lieliska :)))

Gravatar inguseens

2003. gada 23. maijā, plkst. 17:18

vakar biju uz pirmizraadi! esmu gauzhi viilies. efekti tie pashi un krutaaki, tagad arii sexu ielikushi, laikam cits nekas nebija ko raadiit un saturiskaas jeegas nekaadas. To pashu ideju apzeleeshanas turpinaashana. Tas ir taapataas kaa ar blondiineem no aarpuses smuki, a iekshaa nekaa nau :(

Gravatar regjistreets

2003. gada 24. maijā, plkst. 01:08

jaa jaa jaa... kaa man apnikushi taadi gudrelji kaa inguseens, necieshu, izraisa, pretekjli ! :)

Gravatar Arturs

2003. gada 25. maijā, plkst. 15:57

Diez vai pasaules kino vēsturē ir bijusi tāda filma, kurai būtu iznākusi 2. daļa un kurai nebūtu atradušies "kino eksperti", kas neteiktu: "Vot pirmā daļa bija klase, bet otrajā bez trikiem un specefektiem nekā jauna... Vispār pilnīga vilšanās!"... Tāds nu ir sīkvelu liktens.

Gravatar someone

2003. gada 25. maijā, plkst. 20:17

bļin vēl kāds vārds un es jūs atradīšu un ar naglainu dēli atskaldīšu :) uztaisiet labāku, IZDOMĀJIET labāku. saturs nulle, blā blā blā. ar to arī kino kritikji un visi parastie idioti atšķirās no filmu veidotājiem. vieni sēž pie saviem 17 collu monitoriem un spriež kas labs, kas slikts, a otri kautko reāli dara. pirmajā daļā ir saturs IESĀKTS, matrix vērtēsi tad, kad visas 3 daļas būs, jo teorētiski tā ir kā viena. kapēc izgudrot pa jaunu riteni, ja tas jau 1.daļā tika izdarīts? tagad stāsts turpinās. aj labi, atvainojos par dusmu. riebjās, ka saka "šitā filma ir sūds". normāli cilvēki teiktu "man nepatika." nevis pirkstus gaisā paceldami runā te. screw j00 guys

Gravatar someone

2003. gada 25. maijā, plkst. 20:19

es nešaubos ka Arturs ir LV labākais un talantīgākais klietnu apkalpotājs, IT supports, programmētājs or whatever-the-fuck-ever, bet nu vismaz respektu vajadzētu pret filmas efektu radītājiem. tie nav "triki krutie" - tā ir tehnoloģija un māksla augstākajā līmenī. un tas ir runājot TIKAI par efektiem

Gravatar Arturs

2003. gada 26. maijā, plkst. 09:24

someone, Tu acīmredzot neesi apmeklējis tās mācību stundas, kur mācīja lasīt, jo ja Tu to prastu, tad nebrauktu man virsū - es esmu 100% Tavā pusē, attiecībā uz visiem kino kritiķiem un Matrix kritizētājiem - man viņi arī riebjas. Manuprāt es savā commentā pietiekami skaidri izsakos 3. personā.

Gravatar someone

2003. gada 26. maijā, plkst. 12:22

2 Arturs: jaa, nepamaniiju "...". atvainojos

Gravatar mx

2003. gada 27. maijā, plkst. 20:24

.. biju matrix fans, pirms aizgaaju uz 2 dalju :( . sorry.