✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tatu presene

2003. gada 27. maijā, 9 komentāri

Izmantojot dienesta stāvokli, noskatījos izslavēto Tatu preses konferenci, kuru grupa, tās producents un pāris nezināmas izcelsmes cilvēki sniedza pirmajā dienā pēc pirmā mēģinājuma.

Nu, ko lai saka. Diezgan stipri pārspīlēta ir Tatu uzvedība šajā presenē. Neapšaubāmi, ka atstāt iespaidu viņas atstāja, kāds arī bija viņu mērķis. Bet iespaids par teju 20 minūtes garo preses konferenci patiesībā man ir palicis ja ne normāls, tad katrā gadījumā arī ne tik aizvainojošs, kā likās pēc ziņu raidījuma noskatīšanās.

Nekā sensacionāla. Uzvedība ir stipri piezemētāka, nekā citās preses konferencēs, fragmentus no kurām man ir nācies redzēt.

P.S. Brīdī, kad zāle viņas izsvilpa (pēc paziņojuma par to, ka skatuve saks un tāpat arīdzan skaņa un gaismas), viņas diezgan pasmējās. Tas vairāk izskatījās, ka paziņojums bija, lai palecinātu auditoriju.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar infernal

2003. gada 27. maijā, plkst. 11:44

Līdzīgi kā padomju armijā bija "ņeumejiš - naučim, ņehočiš - zastavim", tagad redzams "vinovatyh ņet? naidjom!"

Lielkrievu šovinisms, ko lai saka..

Gravatar rxc

2003. gada 27. maijā, plkst. 14:52

sagribeejaas peekshnji - nas nje dagonjat :)

Gravatar rxc

2003. gada 27. maijā, plkst. 14:57

nee nee man jau ir! :) paldies! baudu pashlaik... ;)

Gravatar Arturs

2003. gada 27. maijā, plkst. 16:44

Iekš cietņa bloga parādījies links uz krievu versiju par Eirovīzijas 2003 pasākumu. Lūk, tur var palasīties bezizmēra mīlestību uz Tatu.

Gravatar Kaklz

2003. gada 27. maijā, plkst. 18:03

vinneet vinjas toch nebija pelniijushas .. un labi vien ir, ka nevinneeja .. tagad vismaz viss kluss un mieriigs .. bail pat iedomaaties, kas notiktu, ja vinjas vinneetas ..

Gravatar graabeklis

2003. gada 28. maijā, plkst. 17:47

jā, viņas uzvedās klusāk, savādāk jau draudētu izmešana par EBU noteikumu pārkāpšanu. žurnālistu bija kā biezs. pie nākamās grupas palika labi ja 1/3 daļa. diezgan nepatīkams iespaids no tāda pūļa - "šakaļu bars, kas alkst lēto sensāciju". droši vien, ka "publikai to vajag".. no krievijas bija daudz. pat viņu menedžeris uzstāja, lai jautā "only in english". viena krievu tante acīmredzami spēlēja uz viņu imidžu (vai tas tik nebija ieplānots?:), ar moralizējošiem uzbraucieniem tipa "a čto vaši roditeli dumajut ob etom?" utt. Man pat sāka patikt kā Ļena(ja pareizi atceros - lielāka un labāk runā angliski) uz stulbajiem jaut. sāka atbildēt ar rupjībām, un tik pat stulbas atbildes, tipa - ko jūs darīsit brīvā laikā? - "we are going to have sex on a rather large bed all the time" ...apmēram tā :)

vispār, īpaši nesekoju līdzi, mana misija bija maza - spiest podziņas Start/Stop Windows Media Encoderī..

Gravatar empire poker

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 06:33

<h1>You are invited to check some relevant pages about<A HREF="http://www.razordude.com/poker-games.html"> poker games </A> poker games <A HREF="http://www.razordude.com/poker-games.html">http://www.razordude.com/poker-games.html</A> <br/>... Thanks!!! </h1>