✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Intelekts

2003. gada 3. jūnijā, 14 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Cilvēki dalās atmiņās💀 par kādu jau aizvērtu projektu, kurš savā būtībā bija saits (weblogs?), kurā visi drīkstēja rakstīt ko vēlas. Nu un viena atbalstītāja teiktais (pirmā rindkopa):

URRRAAAAAAA!!! Ir! Beidzot kaac acereejaas fakingdeju ar superiigo bazaru!! Man ar Merkuru labi saskaneja runas.... Atceries - es par kakaashanu staastiiju tur:)

Vinjiem arii bij sapnis - dienesta auto:) Zigmars to visu grieza! Aizraksti day.lv - tas jau ir 1 un tas pats...

Es arii gribu to sviestu atpakal!!!

Es aš appimpjojos (pardon mai frenč).

Reakcija no spainis.lv redkolēģijas puses bija diezgan īpatnēja. Es norādīju uz vienu komentāru, savukārt spainis.lv radošais kolektīvs to uztvēra kā uzbraucienu visam viņu saitiņam.

Ekrānšāviņš vēsturei
Ekrānšāviņš vēsturei

Šāda reakcija jau vairāk liecina par mazvērtības kompleksu, kurš piemīt saita autoriem vai īpašniekiem, ja tie, tiklīdz kaut kur ierauga spaini un kaut vienu sliktu vārdu (pat, ja tas nav saistīts ar pašu projektu), uzreizi sāk springt kā piektajā gadā :)

Nespēja un nevēlēšanās iedziļināties ir Jūsu problēma, cienījamie.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aabele

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 14:41

nu baigi kruta dazhi saiti - pods.lv spainis.lv laacz.lv un cietnis.lv kas vienkaarshi paarraxta jaunumus, kas atrodas otraa lapaa! Taads interesants webrings

Gravatar Delf

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 15:23

nu tas taa bija un buus. ljoti reti paradas raxti kas raxtiiti pashi - vairaak "Go here" un nekaa cita :=|

Gravatar koko

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 15:59

Nu vai zinieties! Apdirst jau visi visus maak! IT zonaa taas informaacijas nemaz navtik daudz, vai zinies! Pateicoties www.spainis.lv, es vismaz zinu, kas notiek te pat pashmaaju lapaas un arii citu svariigu informaaciju!, savukaart www.pods.lv paveesta ar jaunumiem softa laukaa! Ko vairaak vajag? Protams, katrs grib, lai vinja saitu apmeklee vairaak kaa citus! Sorry - nav tik daudz laika! Bet taapeec jau nevajag netiirus bazarus dziit! Rebjata, davaici zhitj druzhno!!! :)) Un bez taadaaam mauciibaam! Okiz?

Gravatar Gatcha

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 16:13

Daargais Appimpojos - nevis "viena atbalstītāja teiktais" bet Gatcha teiktais!!! Tas ir mans teiktais teksts un es tevi suudzeeshu tiesaa par mana garadarba paarpubliceesanu bez manas atlaujas un bez atsauces uz autoru!!! Taa tev arii vajag! Tev buus jaaseez cietumaa par to ko tu man nodariiji!

Gravatar miCro

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 16:31

Gatcha: tu nebiji raxtījis ka tevus txt nedrīkst ppublicēt!!! tautas valodā sakot:: ABLOMIJIES! ;p

Gravatar Zigulists

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 17:11

bļā nu tā kā tādi bērni... Tu man šitā, es Tev tā...

Gravatar Zigulists

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 17:17

...bet "appimpojies" ir labi saciic... :oD Es aš bikuc ierēcu... :oD

Gravatar Gatcha

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 17:41

Jaa - riktiigi ablomiijos!:)

Gravatar Gatcha

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 18:18

Spainis aizstaav savus komenteetajus!!! :) Spainis rullz!!

Gravatar MM-Y

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 22:28

Gatcha :: autortiesiibas ir tad, ja tiek noraadiits '©', darba izdoshanas gads un autors, tjip shitaa '© 2003 Gatcha' :)

Gravatar Benvenuto

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 22:39

imho tas fucking.day bija shausmiiga tizliiba

Gravatar AnetiX

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 23:52

Kapē laacim ir jāpublicē citas domas? Tie kas ir viensprāts ar spaini ,iet uz spaini ,kam patiik Laacz ,iet pie laacz. Kaada jeega vienam par otru kautko izteikt? Un Laacz.. nelieto fran4u valodu. Dazjsh var paarprast(manliekas ka tas jau ir noticis).

Gravatar someone

2003. gada 4. jūnijā, plkst. 00:25

ko tu to Ali G vislaik met iekšā?