✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

L.E.X.A. par Matrix Reloaded

2003. gada 3. jūnijā, 10 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Viens💀 un divi💀. Lasīt tikai tiem, kas redzējuši, vai arī nebaidās no sižeta atstāstījuma brīvā formā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kuģis

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 11:21

Nothing personal, tachu posts 1:1 atbilst *anfrax.ru publicētajam... Ailab...

Gravatar waters

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 11:38

Vispaar es pirms dazhaam dienaam noskatiijos Animatrix, tipa taa kaa izskaidrojums Matrix filmai. Tie kas bij redzeejushi - teica ka murgs, bet man patika, ideja manupraat interesanta. Iesaku noskatiities tiem kas negaida nekaadus effektus :)

Gravatar Tigers

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 12:16

Es sapratu, ka animatrix ir nevis skaidrojums, bet mākslinieku darbi, kas ir Insired by Matrix. Vismaz es to tā uztvēru. Visumā interesanti, daži gan tādi murdziņi :)

Gravatar REMBRANTS

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 12:32

Kā kulaks uz aci (c) Beigas bija paredzamas viennozīmīgi, gluži tāpat, kā filma vietām izraisīja smieklus un vēlmi būt 13 gadus vecam, lai izspiestu kādu sajūsmas devu. Nožēlojami.

Gravatar someone

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 22:55

nesaprotu kapeec par matrix ir tik liela azhiotaazha, ja jau visiem vinsh besii. taadi tie cilveeki ir - nostaadiiti kautkaa lielaaka priekshaa vinji izdod tos pashus 3ls par filmu, producenti uzvaaraas un idiviids var laimiigs iet maajaas un purpinaat pa visu pasauli, cik gan viss ir fuj un kaa neviens no vinjiem shitaa naudu nekraaps aaraa. pathetic

Gravatar someone

2003. gada 4. jūnijā, plkst. 00:22

patiesībā šī ir pirmā lielā feature filma, kura precīzi parāda hack'u :) izmanto Nmap skanneri :) un, piedodiet man, bet matrix filma ir par robotiem-killeriem, ātrām mašīnām, carry-ann-moss apspīlētās drēbēs un kung-fu action skatiem :) tā ir filma, jopcik. vai nu jūs visi esat fantazēt nespējīgi, vai arī līdzināties mammām, kuras nesaprot neko, kas notiek STARP burtu spiesšanu uz klaviatūras un viņu dēlu to burtu ieraudzīšanu uz sava ekrāna meilā. stilīgs izklaides gabals, ar labu gaumi u n noformējumu. tur māksla nav jāmeklē, kā jūs te visi SPECI to darat. māksla ir tikai CG efektos filmā :) bet nēēēē, vajag iedirst dvēselē. savādāk jau rodās sajūta, ka nevienam neesi vajadzīgs :P

Gravatar REMBRANTS

2003. gada 4. jūnijā, plkst. 12:04

Someone: man nekas nav pretii paskatiities horror/sci-fi/fantasy filmu. Man vinjas patiik- bet tikai, ja vinjas ir labas. Runa ir par inflantiilu sizheta liiniju- nespeeju notureet filmas turpinaajumu liimenii. Ir arii lietas, kas turpinaajumos ir tik pat labaa liimenii, kaa pirmajaa daljaa- ja ne labaakas. Piemeeri? Terminatora seerija, Final Destination, Cube/HyperCube utt. Patiikami jau ir, ka reaali tiek izmantots reaals hackoshanas mehaanisms, bet tas vien sizhetu neglaabj.

Gravatar someone

2003. gada 4. jūnijā, plkst. 14:24

kaadas labas, kaadu infantilu, kaadu nespeeju, par ko tu runaa? tas ir tavs subjektiivais viedoklis. un atvaino saliidzinaat matrix sizhetu ar final destination - piiiii.

Gravatar REMBRANTS

2003. gada 5. jūnijā, plkst. 08:44

Someone: a tu izlasi tos rakstus un padomaa- vai tad tieshaam taa nebija, kaa tur rakstiits? Nu bija taksh. Un es pilniigi piekriitu tam, kas tur ir teikts, turklaat neesmu es vieniigais. Par saliidzinaashanu- es jau saliidzinaaju un secinaajumus uzliku ieprieksheejaa komentaaraa. Varbuut man nedalec- tad pastaasti, kas tur bija tik gjeniaali labaaks par pirmo dalju, kas tieshaam bija origjinaala, ar labu sizheta liiniju- bija must see. Viss.