✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Stulbi

2003. gada 3. jūnijā, 13 komentāri

Cik infantīli izskatās, kad cilvēks savu naidu pret kādu konkrētu mūzikas novirzienu (vai pat visu mūziku, kas viņam nepatīk) projicē uz visu populāro mūziku kopā (parasti to dēvē jūsu tik ļoti nīstajā vārdā 'popmūzika'). Pie kam, tiek paziņots, ka visi, kam patīk kaut viens bits no tās, ir pilnīgi dauņi un ņuņņas, savukārt, paši mūzikas autori tiek nolīdzināti līdz ar zemi — ibo normālas mūzikas nav.

Bled, kad jūs, neattīstītie idioti sapratīsiet, ka tas ir gaumes jautājums?

Galvenais mūsdienās laikam jau ir parādīt, ka populārais saks, un ka es, redziet, esmu savādāks. Tā ir attieksme. Un ar šādu attieksmi cilvēks jau nu toč nespēj būt nedz objektīvs, nedz saprātīgs.

Tā kā šis ir tapis dusmu uzplūdā, tad no further comments.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Delf

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 09:36

jup.ir taa - tatu=pop. esmu no tiem savadakiem, bet tomer nestriidos par "gaumes jautajumu".

Gravatar sph

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 09:47

hmm, laacz... kas tevi taa speeja sadusminaat par muuziku?

Gravatar asdf

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 09:51

esmu no tiem, kas mūziku iedala komerciālajā un nekomerciālajā. komerciālā mūzika ir taisīta, lai nopelnītu, patiktu masām. katrs cilvēks ir individuāls, ar savu gaumi, izjūtām. komerciāla mūzika nedrīkst atļauties pielāgoties tām atsevišķa cilvēka vēlmēm, kas var nepatikt masām. bet klausītājs jau var klausīties tikai to, kas pieejams, viņš jau nemaz nenojauš, ko nav dzirdējis. komerciāla, mainstream, popmūzika - šie termini tiek lietoti kā sinonīmi, ne gluži korekti.

Gravatar rxc

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 10:55

hmm, ljoti interesants jautaajums varu piedaavaat Bjorkas teikto, ka jebkaada muuzika ir vajadziiga, saakot no SFM repertuaara un beidzot ar experimentaalajiem darbinjiem, galvenais ir prast izveeleeties savu muuziku, pat ja taa ir vienkaarshi tava shii garastaavoklja veelme, savu izveeli neuzspiezhot citiem

Gravatar IMAGin

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 11:30

Domaaju shie texti vairaak buutu attiecinaami uz jaunieshiem... vienkaarshi principa peec - "es esmu savaadaaks un unikaals" iistenoshanai tiek nolikta popmuuzika kaa taada... kaa arii citi populaari risinaajumi citaas jomaas...

Imho nevis stulbi, bet skumji, ka taa...

Gravatar MM-Y

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 12:24

'//katram sava gaume//'

Gravatar Offset 22

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 13:45

Man liekas ka vairaak gan komentaari ir atkariigi no Laa4a uzskatiem. Vo - laacis teiktu, piem, POP sux - uzreiz paraadiitos 10 komentaari ar textu tjipa "jaa laaci, mees esam ar tevi, mees domaajam gluzhi kaa tu". Neviens vairs nevar kautko pateikt preteeju vai vismaz savu? Es piemeeram vispaar nevaru saprast kaa var klausiities radio. To tachs uzspiezh. Es gribeetu redzeet, ko visi te klausiitos, ja taac radio nebuutu. Ko m?.. neko?? Un esmu paarliecinaats ka 99% no tiem kas te klausaas to POP klausiitos stipri vien kautko citu, nevis Blue dziesmu - Sorry seems.... un neteiktu, cik skaista dziesma. Paklausieties orginaalu labaak...

Gravatar andzab

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 14:32

Un vispaar tachu meedz teikt, ka par gaumi nestriidas... Lai nu kaa, uzskatu, ka shis uzbrauciens ir nevietaa. Valdi paar emocijaam, jeb esi vienkaarsh un ciloveeki pie tevis tieksies....

Gravatar someone

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 22:57

laacz: es tavu gaumi nemaz neapstriidu vai tev nepaarmetu. manaas aciis tu esi popmuuzikas piekriteejs, programmeetaajs laacz. un vai tad tas ir slikti? taads tu esi. da ne laacz pat, jebkursh cits. anyone. everyone.

Gravatar someone

2003. gada 3. jūnijā, plkst. 23:01

cilveeki meklee sev liidziigos, nevis citaados. patiik hardcore punkrock - luudzu klausies un ikdienaa ar prieku kontakteejies ar liidziigi domaajoshiem. patiik East-17 - luudzu atrodi meerkjauditoriju. parasti cilveeki vienkaarshi no savas apzinjas izsleedz tos, kas vinjiem nav liidziigi. es nekontakteejos ar taadiem un taadiem stila piekriteejiem. whatever kaadiem. kontakteejos ar "saveejiem". un juus tachu darat taa pat, vai tad nee?

Gravatar redthendead

2003. gada 4. jūnijā, plkst. 09:48

asdf:Vai var teikt ka Coldplay ir komerciaals?

Gravatar petruha

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 12:29

huh. coldplay ir komerciaals. betnu vispaar taa nu vinjsh ir, asdf's dieviigi apraxtiija kaa iedalaas muuzah. komericaalaa muuzah nekad (?) nenaak no sirds. vinji raxta to un taa, kaa vinjiem liks raxtiit [producents/menedzheris/whatever..]. un nu imho laacz aatri 1n mainiitu savu viedokli par popmuuziku/komerciaalo [piedodiet, ka to ap1noju %)], ja kaadu nedeelju peec kaartas paklausiitos european hit radio. bzzzz.. ja meenesi klausiities, var sajukt praataa.