✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ķersim ķertos

2003. gada 9. jūnijā, 7 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Sestdienas vakars no plkst. 18:00 līdz 20:20 tika pavadīts Dailes teātra Lielajā zālē, vērojot izrādi-farsu "Ķersim ķertos"💀.

Neesmu nekāds teātra speciālists (savā mūžā iraidu apmeklējis tikai kādas 3-4 teātra izrādes). Viss, ko varu pateikt pēc noskatīšanās, ir patika/nepatika stilā.

Patika. Pēc tam, kad pirmajā cēlienā biju gandrīz jau aizmidzis, otrais kompensēja pirmā trūkumus. Tiesa, tieši tāpat, kā Junda, arī es nebiju gatavojies ne uz ko TĀDU (neprasiet 'KĀDU' — tas ir jāredz:).

Domu uzplaiksnījumi. Nepierasti bija uz skatuves redzēt vienā brīdī pat gandrīz pilnīgi kailas sievietes. Pārsteidzoši bija nosecināt, ka Mirdzai Martinsonei, neskatoties uz pietiekamiem gadiem, ir ellīgi laba figūra. Šokējošas bija beigas. Visnotaļ lielu cieņu izpelnījās aktieri ne tikai par tēlojumu, bet gan arī par fizisko sagatavotību. Izrādes mūzika izvēlēta atbilstoši, lai arī, atzīšu, vienveidīgi.

Un visam pa virsu — padomju laika garšīgākais dzeramais relikts: piena kokteilis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jealousy

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 12:05

Nu nez, man gan šķiet, ka tas vairs nav teātris... Es gn nēesmu redzējis, bet tikai dzirdējis reklāmu. Nu kautkā manuprāt, sekss tomēr ir pēdējais līdzeklis, kā piesaistīt publiku, tad kad neko citu vairs nevar izdomāt. Diemžēl jebkurā mākslā/jomā tas tā... Pat akumulātorus reklamē pusplika blondīne, un margarīns uzlabojot seksualitāti...

Gravatar Junda

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 12:34

Jealousy, varbuut ir veerts pietureeties pie principa - vispirms pasham paarliecinaaties un peec tam kritizeet? ...un varbuut, ka vajag beidzot atveert acis un aklimatizeeties laikaa, kuraa dziivojam...

Gravatar Jealousy

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 12:52

Varjaubūt, bet man šis laiks kurā mēs dzīvojam nekad nav paticis. Un es jau nekritizēju izrādi, bet nenormālo dzīves seksualizāciju... par daudz ir par daudz. (MANUPRĀT)

Gravatar Junda

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 13:02

... abet varbuut kaut kas pietruuxt? :)

Gravatar Jealousy

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 13:09

nea:) vienkārši nepatīk, ka cilvēkiem slinkums kautko domāt, tāpēc izmanto pliku blondīni lai grieztu biznesu

Gravatar Junda

2003. gada 9. jūnijā, plkst. 13:11

Attieciibaa uz topicu, shis nav tas gadiijums... Cilveekiem izdoma straadaa un tas nebuut nav publikas pievilinaashanas variants

Gravatar Marija

2003. gada 13. oktobrī, plkst. 10:35

vakar biju uz šo teātra izrādi! kopumā varu teikt, ka nepatika! var jau būt, ka Džilindžers ir ļoti iedvesmojies no sievas un sexualitātes un plikumu apspēlēšana ir dzīves visbūtiskākā sastāvdaļa! lai nu kā arī būtu, Dāvida tērpi bija tiešām baudāmi!