✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Matrix Reloaded

2003. gada 12. jūnijā, 15 komentāri

Te cilvēki vaicā, kālab es neiru uzcepis kādu maziņu tekstiņu par redzēto Matrix Reloaded. Teikšu kā ir, man jamā ir jānoskatās vēl vismaz pāris reizes, lai izstrādātos viedoklis. Bet pāris lietas tomēr ir.

Līdz pretīgumam sterili teksti, bet ideāli ierunāti. Ko vien ir vērts Councillor Harmann dialogs ar Neo.

Tur, kur Neo kāvās ar endesmit (simts laikam?) aģentiem Smith'iem, diemžēl, ļoti labi varēja redzēt, ka tā ir datorgrafika :(

Pirmā Matrix trumpis bija tā virspusējā vienkāršība. Te, diemžēl, no šī trumpja ir palicis tikai čušš. Apbēdināja fakts, ka uzreizi ir jādomā.

Kā es rēcu, ka neilgi pirms beigām, kad Neo lido prom no ellīga sprādziena, jamais izstiepj uz priekšu roku. Un pilnā nopietnībā parodē Supermenu :)

Jautri, ka par tas, kas ir galvenais, nemaz nav galvenais. Tieši tāpat, kā tas, kurš ir galvenāks par galveno, arī galu galā nemaz nav tik ļoti galvens.

Pagaidām viss.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pikaczu

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 17:02

man jau ar vienu civi sanaaca saruna par to lidoszanu ar izstieptu roku. Mans viedoklis ir taads, tas ir tikai normaali. Ja Neo liidz 1998. gadam guleeja vannaa pie vadiem, tad gan jau uz kiino virtuaali savaas beernu dienaas pa reizei aizstaigaaja. Tagad, kad vinjsz ir kjuvis pats par supervaroni vinjsz automaatiski izmanto savas beerniibaaa noskatiitaas iemanjias. Ja tev Laacz kaut kur peeksznj savajadzeetos aizlidot ( nu ja pienjem, ka tev peeksznju uzraduszaas taadas speejas) vai tad tu izslietu dibenu pa priekszu, kad lidotu, jeb plivinaatu rokas kaa dejojot mazo putninju deju?

Gravatar misame

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 17:04

"Jautri, ka par tas, kas ir galvenais" -"//pat// tas" bija domāts?

Gravatar regensy

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 17:43

He... Es vēl Martix'u neesmu redzējis :)

Gravatar Smejmoon

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 17:59

nuttin can stop the rasta warriors on their way to Z10N :)

Gravatar Namtar

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 19:10

Nu vispaar Matrix II bij viena no suudiigaakajaam filmaam kaadu esmu redzeejis. Pilniigs tukshums. Ciinju epizodes par garas, un garlaiciigas. Pie tam stipri vienveidiigas. Un nekaa cita tur nebija. Zheel ka taa var sapist domu. Pirmais Matrix bija tiiri normaals.

Gravatar Kaitnieks

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 20:49

Matrix Rebooted bija tiira bauda aciim. Noseedies un beigaas piecelies veel taada kaa apaatijaa... Ciinjas bija ideaalas, izdekoreetas prieksh aciim liidz peedeejam (vismaz manaam prasiibaam), kameras kustiibas rulleeja, pat jau saakumaa... Vieniigais dazhubriid jutos kaa fking atkaartojumaa. Ok, mees redzeejaam, kaa Neo aptur lodes jau pirmajaa daljaa. Mees jau zinaam sastingushos kadrus ar kameras grieshanu no galvas. Bet nu labi. Cerams, ka treshajaa daljaa tas vairs nebuus. Par sarunu ar arhitektu man ir divi varianti. Vai nu tas bija elliigi viltiigi izdomaats jau no pasha saakuma, vai arii kaads atrada attapiigu veidu kaa izlaapiities :P Anyway, meegjinaashu uz kompja dabuut un noskatiities (pagaidaam nav uz HDD vietas), domas mainiisies.

Gravatar Benvenuto

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 21:04

arii pirmajaa matrix daljaa pashaas beigaas vinjsh paceljas gaisaa izstiepis uz priekshu vienu roku. vareeji saakt reekt jau 99. gadaa

Gravatar puc

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 21:47

"Kā es rēcu, ka neilgi pirms beigām, kad Neo lido prom no ellīga sprādziena, jamais izstiepj uz priekšu roku. Un pilnā nopietnībā parodē Supermenu :)"

Piekrītu, man arī "uzkrita":)

Gravatar someone

2003. gada 12. jūnijā, plkst. 23:24

vai es varu palūgt - lūdzu neizteikt savu viedokli par matrix: reloaded! LUUDZU. izsaki to par jebko citu, kamī tu orientējies. izsaki savu viedokli par XML, whatever. i beg you :)

Gravatar sorehead

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 07:34

"Tur, kur Neo kāvās ar endesmit (simts laikam?) aģentiem Smith'iem, diemžēl, ļoti labi varēja redzēt, ka tā ir datorgrafika".

Būtu dīvaini, ja vienlaicīgi būt klonēti endesmit Smithi tikai dēļ šīs filmas. Piekam, cik grūti būtu viņus pasaukt, kaut vai pie galda - bars atskrietu. Tiešām, vērtīgāk būtu rakstīt par XML, rdf :)

Gravatar ant

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 08:42

To: someone, sorehead. XML u RDF ir standartizēts, iekš w3.org utt. specifikācijas viegli var atrast. Tad kāpēc par to rakstīt?

Gravatar MrProxy

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 09:51

Morpheus: Link where is Neo? Link: Emm he's doing that supermen thing!

Gravatar someone

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 10:38

nu vajag tachu padiskuteet par XMF, RDF - varbuut kaads ko veertiigu uzzinaas. par matrix - vien fanu kaitinaashana ir. "jaa, es pamaniiju tur vienaa vietaa Neo var redzeet ka vinsh pa iistam nelido".

Gravatar Kaitnieks

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 12:15

lol man ar vienaa vietaa izskatiijaas, ka taa lidoshana bija datorgrafika :)

Bet prieksh faniem, te jums vecais scenaarijs pirms paarstraadaashanas, esot dazhas lietas izskaidrotas, es pats veel neesmu izlasiijis, veelaak... http://www.hundland.com/scripts/TheMatrix_1997.txt

Un jautaajums par ko padomaat - ja koks kriit Matriksaa, kad neviens to neredz, vai koks patieshaam kriit? :P

Gravatar Juris

2003. gada 13. jūnijā, plkst. 17:32

tizlaakaa filma ko peedeejaa laikaa esmu redzeejis. pilniigi nepelniiti 7.4 shiem ir ieksh imdb. Tekstu leetumu vareetu pieliidzinaat kautkaadam teksas reindzheram, renegaatam. Tada sajuuta ka skaties kautkaadu vandammes filmu kur tie muuzhiigie trulie klisheju teksti biidiiti un paareejais tikai kaushanaas un shaushana. Nu suuds tas matrix bija un viss.