✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Sveiki, Jūs

2003. gada 25. jūnijā, 4 komentāri

Sveiki, sen neredzētie ;)

Jāņi pagāja mierīgi iekš to ellīg karstum. Netālu no Iecavas, virzienā uz Jelgavu. Alus, ugunskurs, latviešu nacionālais ēdiens šašliki, latvijas radio 2, etc. Nu, itin vai visa atribūtika.

Viens novērojums. Visi policisti jau nu nē, bet tieši tik daudz, cik tika papildus nolikti dežūrā, dzēra. Tas toč, jo ceļā Rīga » Jelgava » Iecava » Jelgava » Rīga (pēdējais posms jau nākamajā dienā) netika manīta neviena ekipāža, ja neskaita sestdien pa dienu, kad Jelgavā tika obzervēta minimāla avārija. Tāda nu bija tā pastiprinātā kontrole...

Un viens secinājums. Kāds tomēr rūpējas par laika apstākļiem. I ne pirmā reize, kad laiks uz kādiem svētkiem nostabilizējas (kļūst atbilstošs), lai gan pirms un pēc tiem viss atkal rit vecajās sliedēs. Vislatvijas mākoņstūmēju biedrība uzradusies?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar esh

2003. gada 25. jūnijā, plkst. 09:58

gribeeju atbildeet uz subjektu. chau, laaci :)

Gravatar Delf

2003. gada 25. jūnijā, plkst. 10:08

vismaz reezeknee bija mieriigi laukos. nez kaa piepilseetas rajonos bij...

Gravatar bx

2003. gada 26. jūnijā, plkst. 01:54

Nja.. mees arii gan braucot Jelgava => Tukums gan peec tam otraa dienaa atpakalj Tukums => Jelgava arii nevienu mentu ekipaazhu taa arii nepamaniijaam..

Gravatar [cx]

2003. gada 26. jūnijā, plkst. 03:15

gy laacz: vai ta shashliks ir LV nacionaalasi eediens ?