✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Don't Copy That Floppy

2003. gada 7. jūlijā, 5 komentāri

Izglītojoša filmiņa (repa stilā) par to, ka kopēt disketes ir slikti ;) 1992. gadā tā tika izveidota, lai šādi izglītotu studentus. Enjoy

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar driznaks

2003. gada 7. jūlijā, plkst. 20:35

//"The Software Publishers Association gives you permission to copy this video for the non-profit purpose of promoting the ethical and legal use of software"// :)))

Gravatar Pink

2003. gada 8. jūlijā, plkst. 02:22

Pareizi nau ko kopeet disketees, kopeet vaig ieksh cd-r, letaak un droshaak.

Gravatar Zwobot

2003. gada 8. jūlijā, plkst. 11:09

Eu bet kaa tas kompis to klipinju vareeja pavilkt? :DDD un vispaar cik smiekliigi tagad pastiities filmas kuraas kompim piespiezh pogu un shis momentaa ierubiijas vai arii veerot kaa hackeri lauzhaas sisteemaa atminot paroli pa vienam simbolam, menti piezuumo automashiinas nr pusstundu grabinot klaviatuuru utt... Par super duper opereetaajsisteemaam nerunaasim... Vienaa filmaa kaukaadam spridzeklim bija pievienots cietnis, pie tam atveertaa veidaa un vinja galvinja tur paarvietojaas kaa gliemezis. Es vienu cietni sabeidzu un arii piesleedzu atveertaa veidaa - taa taksh skraida tur kaa nenormaala! ui.. es laikam biku ne pa teemai uzrakstiiju.. :)

Gravatar rxc

2003. gada 8. jūlijā, plkst. 18:17

naivi! prieksh tagadnes :)