✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: A Man Apart

2003. gada 14. jūlijā, 4 komentāri

Turpinājums iepriekšējā postā minētajam vakaram bija spontāns lēmums apmeklēt vēl kādu filmu. Šoreiz devāmies ievērtēt Vin Diesel jauno grāvēju A Man Apart.

Manuprāt... Fui, pē, vē, kaka.

Ir, protams, ļoti labi, ka Vin Diesel ir režisors, kura, ja nemaldos, pirmo filmu ir izrādījuši Kannu kinovestivālā. Ir, protams, ļoti forši, ka viņš kā grāvēju aktieris ir ellīgi foršs (man patīk:).

Bet šī filma liek aizdomāties par to, ka režisors ir galīgi garām (neskatoties uz, kā runā, lielisko The Italian Job). Vai nu režija, vai scenārijs, vai arī pats Vin Diesel ir vainīgs pie tā, ka kā aktieris šajā filmā viņš ir gandrīz vai pretīgs.

Saraustīts, nepabeigts, neizstāstīts, dažviet nesaprotams stāsts, kurš, pie tam vēl, ir gauži bēdīgs. Tiek mēģināts galvenā aktiera depresiju atdot skatītājam. Neveiksmīgi. Tas viss rada tikai žēlumu. Žēlumu par neizdevušos filmu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Roze

2003. gada 14. jūlijā, plkst. 20:12

mmm kaa saprast "Ir, protams, ļoti labi, ka Vin Diesel ir režisors"?

Starp citu jau filma reizee ir trakoti veca. Tajaa pashaa imdb var paskatiities:

Also Known As: El Diablo (2001) (USA: working title) This Man's Dominion (2002) (USA: working title) Untitled Vin Diesel Project (2002) (USA: working title)

Proti var teikt ka 2000. gada filma, kura deelj tiesaashanaas ar Blizzard (par Diablo (r)) iznaak tikai tagad peec F&F, XXX u.c. Diesela filmaam..

Liidz ar to nav briinums..

Gravatar palags

2003. gada 16. jūlijā, plkst. 00:47

A es domaaju, ka jauna latvieshu filma iznaakusi... ;)

Gravatar palags

2003. gada 16. jūlijā, plkst. 00:48

Izklausaas liidziigi kaa "A man pajaat" vai "a man uzsmidzinaat"

Gravatar Sveta

2005. gada 15. martā, plkst. 21:57

Nu gan...mjaa bēdīgi...neko no filmām nesaprot, bet pļāpā... Man patika šī filma...Šons - labs cilvēciņš, kurš gribēja atmaksāt par savas sievas nāvi...johaidii...jūs taču nezinat, kā tas ir - pazaudēt sievu, vīru utt. kā jūs varat zināt, kā cilvēks uzvedas šajā situācijā, kā to var zināt Vins? Viņš to parādija tā, kā to izprot viņš...un vissssss!!! Domājat, ko rakstat...nevajag sist klačas tur, kur labāk to nedarīt...