✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Let me entertain you

2003. gada 26. jūlijā, 9 komentāri

Vecrīgā parādījusies jauna sieviete gados, kura izveic savu priekšnesumu. Viņa nevis dejo, kā kolēģe, bet gan dzied. Bez pavadījuma. Latviešu dziesmas. Man nācās dzirdēt beigas pūtvējiņiem un sākumu kaut kam no Mielava repertuāra. Jāatzīst, ka balss viāni ir pārsteidzoši laba. Bet nu ... liekas, ka visnotaļ kliedzošs lūgums pēc palīdzības.

Starp citu. Mani nervē uzmācīgie (diedelnieciskie) ielu muzikanti. To jau nu tiešām varēja izkontrolēt ja ne ar atsevišķiem noteikumiem, tad iekļaujot papildus punktu iekš tiem pašiem Rīgas pilsētas kārtības noteikumiem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kheps

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 14:55

Veict, Tu toch esi kaut kads rasist. Ne Tev kurdi patik, ne muzikanti. Un vinji tachu Tevi nepiespiezh vinjiem maksat. Vecit, tas ir tads komplekss, ka Tu nevari neko pienjemt par brivu. Free your mind :)

Gravatar endrju

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 15:09

Kheps: Krievu muzikanti gan mēģina cik var piespiest. Un ja būsi viens pats uz ielas, tad pamēģini neiedot tos santīmus. Nerunā, ko nesaproti.

laacz: Tā sieviete jau kādas 2 nedēļas vecrīgu ņemās un ne tikai. Centra rajonā arī bieži redzēta. Balss tiešām oki.

Gravatar laacz

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 15:43

Kheps: spiež gan maksāt. Uzmācoties ar cepurīti un vairākos veidos mēģinot pierunāt kaut ko iedot nabaga indiāņiem Studentiem-Muzikantiem.

Gravatar Benvenuto

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 16:12

ja es buutu NB iipashnieks, tad katraa zinjaa aizvaaktu no savaam palodzeem tos tizlos gjitaaristus ar cepureem.

Gravatar laacz

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 16:13

Savukārt, ja es būtu NB īpašnieks, es klubu saremontētu un nomainītu galdus, kā arī izmainītu mazliet pašu kluba ideju. Un pareklamētos mazbik ar akcijām.

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 19:54

Savukārt, ja es būtu NB īpašnieks, es klubu pārdotu un nopirktu sev sešdesmit kastes XTC

Gravatar Neonz

2003. gada 26. jūlijā, plkst. 23:39

Man visvairaak kriit uz nerviem tie sadzeerushies krievi ar gjitaaraam, kas tur bauro savas melodijas uz triis akordiem pilnaa riiklee

Bet nu visp visulaiku visvairaak uz nerviem kritushais ielu muzikants vecriigaa prieksh manis ir taads vechuks, kursh tur paaris gadus atpakalj zaagji speeleeja :D

Gravatar [cx]

2003. gada 27. jūlijā, plkst. 14:31

nez man ne1ns neuzmaacaas laikam ne tur staigaaju

vienigais besii taa vecene kas dejo ar paceltaam rokaam pie maghiisha shkhebina skatoties...

Gravatar rediiss

2003. gada 27. jūlijā, plkst. 21:52

padaliishos. dziesmusveetku laikaa mani pie peeterbazniicas dzintara kreljlju paardeveejiem nesagatavotu paarsteidza divas tiiniites, kas liidziigi kaa dejojoshais tantuks bija ierubiijushas magjiiti (nu to ziepjutrauka tipa, kura izdoto bljerkstosho trokshnju daudzums vairojas liidz ar volume pogas staavoklja tuvinaashanu max atziimei) un meegjinaaja paarbljaut taa radiito troksni, paraleeli veel izpildot kaukaadas goriishanaas kustiibas. es veel divus kvartaalus peec tam nespeeju atguuties no sanjemtajaam emocijaam.