✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

T3: Rise of The Machines

2003. gada 28. jūlijā, 13 komentāri

Smieklīga komēdija ar graujošiem un apkrānojošiem vizuālajiem efektiem.

Izskatās, ka pat visnetalantīgākajam Holivudas režisoram iedodot rokās Tetrminatora sižetu, miljonu miljonus un pietiekoši daudz laika, var iznākt graujošs grāvēju grāvējs.

Es, paldies nez kam, zināju, uz ko eju -- pif, paf, lēkājoši kiborgi, vecais ārnijs, apstulbinoši efekti. Un tieši to arī saņēmu, plus vēl laba deva pasmieklīgu jociņu.

Iesaku to noskatīties uz lielā ekrāna, ja nav baile no pārspīlētajiem vizuālajiem efektiem (it īpaši tajā vietā, kur terminatore-sieviete nēsājās ar ceļamkrānu, man tas viss pat mazliet piegriezās...). Tas ir tā vērts.

Filmas beigas kā jau beigas. Es tieši tādas jamās biju arī gaidījis. Nez, kāpēc visi saka, ka fināls ir absolūti negaidīts.

Smejmoon, Ārniju pasveicināju. Hip hip.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar sorehead

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 10:43

ditu rietumu beigas arii patiikami parsteidza.

Gravatar kasp

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 10:57

rietuma un naumanis manupraat ir divi lielaakie padibenes ko man jelkad naacies redzeet.

Gravatar Aspic

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 11:49

filmai iistiibaa beigas ir vispaar nelaadas kaa jau amiishu filmaam - muuseejie atnaak un uzvar

Gravatar someone

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 12:25

piedraazt rietumu, piedraazt naumani, kas neatshkjir maakslas kino no ASV izklaides kino. visdziljaakajaa buutiibaa. protams vinji zin par shaadas tendences esamiibu, bet nekaadi to negrib atziit. atziit to, ka vinji pasaulei vairs nav vajadziigi. :)

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 13:12

laacz, ideja "Tūļu" nodaļai: spellchecks uz iesniegtajiem komentāriem. Ja nepareizi - sorrī - komentārus nepieņemam. Jā, bieži vien ir jaunvārdi, amerikānismi un tā, bet lasīt tos greizos translita vai vienkārši greizos komentārus, ir tā kā ar vectēva brillēm Neatkarīgo burtot. Nu, jā. Var nelasīt, ja? Bet vectēvs ir sen jau miris. Vidusceļam jābūt. Starp jaunvārdiem, parastiem vārdiem, vienkārši neveikliem tulkojumiem un, pasarg Pēteris, no nepareizi uzrakstītiem latviešu valodas vārdiem. Jā, nevienu T redzējis neesmu un neko par tēmu nevaru pateikt. Un vispār ne jau pateikšanas pēc te esmu. Ko es te daru?

Gravatar Benvenuto

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 13:49

pareizrakstiiba uz komentaariem gan man shkjiet ir dumji - ne jau visiem ir veeleeshanaas rakstiit garumziimes un ne jau visiem ir gruuti izlasiit taadu komentaaru kaa maneejo piemeeram. valodnieki jau taa rupji izvaro latviieshu valodu, shaads skripts tikai to veicinaatu.

Gravatar laacz

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 14:43

Pie kam, nejau nu visi var rakstīt ar latviešu diaktriskajām zīmēm. Un galu galā, tā būtu vārda un izteiksmes brīvības ierobežošana :)

Gravatar kasp

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 15:03

jaa un taads kas nav redzeejis nevienu T droshi vien ir mucaa audzis, vai arii vecs dumbs penss.

Gravatar rediiss

2003. gada 28. jūlijā, plkst. 15:39

a man patika, kaa vecais laaga aarnijs meegjinaaja saglabaat nopietnu seju, kad bija pielaikojis taas geju brilliites 8)

Gravatar h3h3

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 01:51

noskatiijies filmu, viilies nebiju, es zinaaju ka buus sviec un to ari sagaidiiju..

Gravatar Tigers

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 09:36

NU īstenībā izklaidei normāli skatāma filma, vienīgi kautkā baigi sita cauri pārtaisīti fragmenti otrās un pat pirmās daļas. Nu, respektīvi, man likās, ka es skatos pirmās un otrās daļas sajaukumu.

Gravatar Aspic

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 10:31

Par translitu - taa rakstiit ir manaami aatraak (man arii eertaak) Protams varu raksīt arī normāli, bet tas sanāk daudz lēnāk

Gravatar Fatal Error

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 11:00

Snobs.

Nevis diaktriskās, bet diakritiskās zīmes.