✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tendenciozs jociņš par C#

2003. gada 29. jūlijā, 14 komentāri

Programmētājiem un interesentiem -- kāpēc .NET (patiesībā, runai būtu jāiet tieši par C#, nevis visu .NET) izgāzīsies.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Delf

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 14:38

nu laikam C# bez .NET nevar buut (tas arii ir tas pac) - integreeti riikji

Gravatar laacz

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 14:41

.NET jau ir freimvorks, kurā tu vari izmantot teju vai jebkuru no populārajām programmēšanas valodām. Vai tad ne?

Gravatar Barvins

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 14:59

Iereecu. Tachu domaaju, ka nospraags tieshi Java.

Gravatar e-remit

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 15:20

Java nespraags, jo aiz tās (precīzāk aiz ONE tehnoloģijas) stāv SUN + Oracle!!! Bet C# ir vistuvaakaa valoda .NET freimworkam.

Gravatar Uibis

2003. gada 29. jūlijā, plkst. 18:18

Hmm... barvins jau ieraxtiijis "iereecu". Ko lai raxta uibis? ,,Apd@#sos'' vai? Labais... Starp citu, Barvins... kaut kur dzirdeets purns... draudziigaa tipa draugs nebuusi? Kur tipu liki?

Gravatar z

2003. gada 30. jūlijā, plkst. 00:30

isti nesapratu joku, kads nevar paskaidrot?

Gravatar Neonz

2003. gada 30. jūlijā, plkst. 04:02

2 z: nu tur doma taada, ka cilveekiem, kam nav baardas nekas nesanaak no programmeeshanas valodu radiishanas

Gravatar darksign

2007. gada 23. maijā, plkst. 16:26

Nez kaa jums tur viss liekas, bet, manupraat, gan JAVA gan C# dziivos diezgan ilgi. Personiigi man java (te es domaaju vairaak java appletus ieksh web) vispaar nepatiik, jo taa parasti velkas ar ielaadi un nepiecieshams papildus novilkt instalaaciju utt, turklaat C# aplikaacijaam paarsvaraa ir vajadziigs frameforks (arii jaavelk instalaacija, piem., framework 2 ir ap 22MB, bet Framework 3 ir jau ap 55MB) nu nav arii diezko labi ja grib shaadaa veidaa paarnest progas (uz datoriem kuriem nav frameworks, a citaadi nav jaavelk taa draza liidzi).

Taa kaa pats diezgan kodeeju ieksh C# tad man jau kaadu laiku vinjsh ir iepaticies, un lai paarnestu savas programmas uz datora kuraa nav frameworks, es kompileejot ielieku attieciigaas vietaas pa kjeksim un dll faili panjemsies liidzi... viss notiek un turklaat nav man nepiecieshamiibas vairs raizeeties ka kaut kur nav frameworks, turklaat, ja es izmantoju tikai vienu piem system.forms.dll tad arii tikai o njemu (~

Gravatar darksign

2007. gada 23. maijā, plkst. 16:27

piem system.forms.dll tad arii tikai to njemu (~

Gravatar darksign

2007. gada 23. maijā, plkst. 16:29

kkas fuck? nevar ieposteet visu komentu ??? Error visaadi

Gravatar darksign

2007. gada 23. maijā, plkst. 16:29

C# veel viena priekshrociiba ir taa ka tas ir Microsoft produkts - shajaa zinjaa es domaaju nevis ka tam ir gljuki (kaa tas ir visaam Win versijaam), bet gan ka tam ir lielaakajai MS produktu automaatisks atbalsts un 3 frameworkaa jau speciaalas funkcijas, lai programmeetaajam atvieglotu dziivi, un pasham nebuutu jaachakareejas.

Turklaat manaas aciis uz .NET programmeeta proga ir bezmaz vai OpenSource - tas savaa zinjaa ir gan pluss (varu iechekot cita veidotas funkcijas pashos pamatos), gan arii miinuss - gruutiibas pasham aizsargaat savu kodu (pie tam ja funkcijas ir publiskas, tad vispaar to nav iespeejams izdariit, vismaz es nez, savukaart privaataas var nedaudz aizkripteet)