✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Jautājums

2003. gada 4. augustā, 8 komentāri

Vai kāds zin kau tko tuvāk par iespējām (vai to trūkumu) izveikt lidojumu ar planieri? Cik esmu obzervējis, Spilvas lidlaukā tādi eksistē (iet runa par slēgtā tipa lidaparātu). Aptuvenās cenas, lidojuma ilgums, etc?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2003. gada 4. augustā, plkst. 07:29

es kādreiz intervēju jecku kas balvu rajonā vizināja cilvēkus ar savu planieri par simbolisku samaksu. gaiss viņam ir dzīvesstils. bet nu laikam balvu rajons tev īsti neder :)

Gravatar Tigers

2003. gada 4. augustā, plkst. 09:35

Spilves lidlaukā ir 2-vietīgs motorplanieris (vai pat 2). Principā, cik zinu, viņi apmāca lidot. Droši vien, ka var sarunāt arī pavizināties par naudiņu, bet neesmu interesējis. Tur lido pa vakariem arī motodeltaplāni, ar kuriem točna var par 10Ls sarunāt lidojienu virs Rīgas. Esot kruta. Senāk Cēsīs aeiroklubā arī bija daudz planieru, bet nezinu kāda tur šodien situācija, ka nav viss panīcis :(

Gravatar inguseens

2003. gada 4. augustā, plkst. 11:55

pagaajushovasar, patuseejam pa Jelgavas lidlauku ar liidziigu domu. uzduuraamies vieteejiem meistariem ar 2x planieriem un principaa vinji bija ar mieru pa leeto vizinaat, vieniigais vajadzeeja bendziinu planierim un peec tam arii pilotiem ;)

taa ideja nedereeja, taadeelj sarunaajaam ar kukuruznjiku pilotiem, kas met izpletnjleeceejus, pavizinaaties - samaksa par diviem braucieniem - divi lielie ali pie pilotu desinjaam!

Gravatar 1

2003. gada 4. augustā, plkst. 12:44

Minētais divvietīgā motodeltaplāna īpašnieks Balvu rajonā ir Andris V. tel 4552120 -(vakaros)

Gravatar JIB

2003. gada 4. augustā, plkst. 14:03

Emm, pie Liepajas Aizputes rajona Cirava ir (bija?) sporta lidlauks un pat skola. Tur man pazistamo vizinaja ~96 gada. Vel 98 gada viss notikas, ka ir tagad nezinu.

Gravatar Uksuss

2003. gada 27. augustā, plkst. 02:10

Cesu rajona lidlaukaa viss notiekas. I sleegtie i valjeejie i ievelkamie

Gravatar Janka

2003. gada 28. augustā, plkst. 20:50

Cīravā viss notiek. Vari ieskatīties www.aeroklubs.times.lv

Gravatar Dace

2004. gada 28. janvārī, plkst. 11:07

vai jūs nevaretu sniegt sīkāku informāciju par iespēju Jelgavas aeroklubā vai Jelgavā nolekt ar izpletni, cenas, telefona numurus un visu iespējamo informāciju - ar nepacietību gaidu un būšu ļoti pateicīga...