✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Man jātiekas ar Drew Barrymore!

2003. gada 7. augustā, 2 komentāri

Braiens (Brian) ir samīlējies iekš to aktrisi Drew Barrymore kopš 2. klases, kad viņš pirmo reizi aktrisi redzēja filmā E.T. Tagad, divdesmit gadus vēlāk, sakarā ar to, ka viņa tomēr nav nākusi pie viņa, viņam ir jāuzfilmē kinolente ar viņas piedalīšanos. Bet ir problēma... Viņa ir Drew Barrymore!

Bet pag, tas nemaz i nav tik grūts kvests, kā varētu likties.

Redziet, Braiens ir izdomājis, ka viņš apvienos divas sava mūža lielākās kaislības -- filmēšanu un Drew Barrymore. Kā? Viņš taisās fiksēt kinolentē savu ceļu uz tikšanos ar aktrisi.

Nākamā problēma.

Baienam nav ne grama naudas. Viņam pat nav videokameras, lai šo pasākumu dokumentētu. Par laimi, viņš nesen kādā šovā vinnēja 1 100 dolārus. Viņš nu izdomāja, ka tas ir liktens. Viņš izmantos šo naudu, lai piepildītu savu sapni. Un, kā izrādās, tev nemaz nav vajadzīga nauda, lai iegādātos videokameru, jo kādā veikalā, pateicoties 30 dienu money-back iespējām to uz mēnesi var aizņemties. Tad nu viņš izmantoja drauga kredītkarti, lai iegādātos dārgāko un labāko kameru, kādu vien veikalā spēja atrast.

Tad nu viņam ir 30 dienas, videokamera un 1 100 dolāru, lai satiktos ar Drew Barrymore.

Teksts ir tulkots no metafilter posta.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar V.

2003. gada 7. augustā, plkst. 16:29

"since she hasn’t come knockin’ on his door, he’s gonna have to make the first move." nau gan īsti ka filma būtu jāfilmē bet gan ka pirmais solis jāsper...

Gravatar laacz

2003. gada 7. augustā, plkst. 16:30

V., nu labi. //Mistake of mine// :)