✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

CSS linx

2003. gada 12. augustā, 3 komentāri

Šis ieraksts 20 gadu laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Izrādās, ka tauta tomēr ignorē (pie kam, citējot diezgan dīvainu argumentu) acīmredzamos argumentus par tēmu, kāpēc Fahrner Image Replacement metodi ir slikts. Sākot ar to, ka nav iespējams iezīmēt attēlā redzamo tekstu un beidzot ar to, ka teksts vienkārši tiek zaudēts. Tad nu, lūdzu, ņemiet šīs metodes advancētāku versiju un esiet laimīgi.

!ob💀 ir pacenties un atradis sarežģītu metodi, kā linkot blockquote uz tā cite atribūtā norādīto adresi (pie biedra CooLynXa realizētās štelles negatīvā puse). Pie kam, strukturāli, diemžēl, šis links netiek piesaistīts attiecīgajam blockquote. Kas, manuprāt, mazliet sajauc dokumenta struktūru. Pie kam, not valid.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar sklp

2003. gada 12. augustā, plkst. 13:11

attiecībā uz fir: tāpēc jau tas ir //attēls//. Vienīgais, priekš kā fir bij paredzēts, bij lai varētu likt bildes, un tai pat laikā lai visādi //skrīnrīderi// varētu to nolasīt. Tai pat laikā htmlu atstājot tīru no visādām drazām.

Gravatar sklp

2003. gada 12. augustā, plkst. 13:22

asfor blockquote[cite]: cite nekad nav bijis paredzēts priekš kaut kādām perversijām ar linkiem, bet lai norādītu citāta avotu. a href="K. Vonnegūts"?

Protams, ja tam pašam blockquote būtu, teiksim, vēl kāds atribūts kurā varētu norādīt, ka iekš cite ir links, vai kaut kā tā, būtu brīnišķīgi.

Gravatar Mee

2003. gada 15. augustā, plkst. 23:53

aatri skrienot caur text nespeeju iebraukt domaa, ( to nespeeju arii leenaak paarlsot, laikam esmu profaans)