✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Enlarge Your penis

2003. gada 14. augustā, 3 komentāri

Kāds puisis ir nolēmis pārbaudīt pincīša palielināšanai domātās tabletītes (visi mēs esam šādu spamu saņēmuši pastkastītē, neatkarīgi no dzimuma). It kā ar to būtu par maz, viņš vēl piedevām tam ir veltījis blogu :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar rediiss

2003. gada 14. augustā, plkst. 13:48

jautrais puisis heh.

izlasiiju tajaa blogaa zaalju aprakstu, ka tipa zaaliites var riit tik ilgi, kameer sasniegts veelamais izmeers. mani satrauc, redz, kas - vai nevar iestaasties taada situaacija, ka puisis paarcenshas un beigu beigaas no veelamaa efekta ir ieguuts defekts, un vieniigaas sievieshu kaartas paarstaaves, ar ko vinjam turpmaak buus iespeejams zeksuaals kontakts, buus zilonjmaates? un te man ieshaavaas praataa gaisha doma! gan jau shaadiem neveiksminiekiem tiks piedaavaatas zaaliites, ar ko samazinaat zinaamaa orgaana izmeerus. =)

Gravatar Zupa

2003. gada 14. augustā, plkst. 17:09

Uhh, bet nu pagarinaajuma soliijumi arii ir jautri - 3 collas, ~8cm?? Taa jau toch pie seetas laistaamaas shljuutenes var tikt :)

Gravatar Benvenuto

2003. gada 14. augustā, plkst. 17:24

bullshits manupraat. apped tableti un iehavo milzu tarataiku - ha. cilveeks gatavs riskeet ar savu daiktu dzerot kaukaadas kjiinaa razhotas tabletes manupraat ir nosaucams par muljkji. buutu labaak aizgaajis pie aarsta un konsulteejies ja jau vinjam tas frenkijs ir TIK mazs.