✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kits

2003. gada 14. augustā, plkst. 08:23

nu a nav tā, ka lidmašīnām ne jau riteņi ātrumu dod, bet dzinēji (reaktīvie, propelleri)? pilnīgs pajāt uz dajebkādiem skrejceļiem principā.

Gravatar leeds

2003. gada 14. augustā, plkst. 12:09

Citaats: If I can operate Google, I can find anything. And with wireless, it means I will be able to find anything, anywhere, anytime. Which is why I say that Google, combined with Wi-Fi, is a little bit like God. God is wireless, God is everywhere and God sees and knows everything. Throughout history, people connected to God without wires. Now, for many questions in the world, you ask Google, and increasingly, you can do it without wires, too..

Gravatar Arturs

2003. gada 14. augustā, plkst. 19:47

Google laikam ir vienīgais tūlis(?), par kuru neesmu dzirdējis pat vismaigāko kritiku. Pat daudzu slavētajam Linux-am ir pietiekami daudz pārmetumu. Varbūt pienācis laiks pameklēt arī kādu konstruktīvu kritiku Google-s virzienā...

Gravatar KrizZ`

2003. gada 18. augustā, plkst. 15:27

leeds izmantoja citaatu no laacza pasha iesviestaa linka - the internet is shit. shitais vareeja buut kaukur no 5 vai 7 tekstinjaa.