✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Par kāzām

2003. gada 21. augustā, 16 komentāri

Pasludinu Jūs par vīru un sievu.

Nē, es neesmu precējies. Pēdējā laikā kaudze tautas man uzdot attiecīgo jautājumu. Zelta laulību gredzens man ir uz vidējā pirksta, jā. Bet tas ir vecvectēva.

Var jau domāt, ka man patiktu oriģinālas un izlecošas kāzas. Es vēlos tās vienkārši kā kāzas. Parastas kāzas. Ar mācītāju, viesiem, āfterpārtiju vairāku dienu garumā, mežonīgas kaisles pārpilnu seksu kāzu naktī, ticējumiem, paražām un daudz, daudz, ko citu... Jo kāzās laikam galvenais ir, lai tās atcerās pāris. Un atcerās kā grandiozu, ja ne ceļa sākumu, tad šī ceļa turpinājuma sākumu.

Neskatoties uz to, ka neesmu ticīgais, vēlos to darīt baznīcā. Katoļu. Un man vienalga, ka katoļi (ieskaitot manus paziņas un labus draugus) par mani domās slikti, zinot to, ka par katoli esmu kļuvis savtīgu mērķu vadīts. Mani gan jau mocītu sirdsapziņas pārmetumi, ka esmu to izdarījis, jo kaut kāds respekts pret reliģiju man tomēr ir. Bet tāda ir mana vēlme, lai tā būtu zemapziņā vai apziņā.

Es vēlos apprecēties, pirms kļūt par tēvu. Neskatoties uz sabiedrības toleranto attieksmi pret ārlaulībā dzimušajiem. Jo es uzskatu, ka bērna tēvam un mātei ir jābūt precētiem.

Un ko Jūs vēl vēlaties zināt?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 21. augustā, plkst. 21:32

vēlos zināt vai stāstam par lācīti būs labas beigas.

Gravatar hu ha

2003. gada 21. augustā, plkst. 21:39

nu tad kad laacz precaas? :)

Gravatar whatever

2003. gada 21. augustā, plkst. 21:56

btw, jābūt kristītam un iesvētītam, lai laulātos baznīcā

Gravatar laacz

2003. gada 21. augustā, plkst. 22:06

whatever, zinu. to es tiešām zinu :)

Gravatar whatever

2003. gada 21. augustā, plkst. 22:35

neticīgais, bet iesvētīts un kristīts, vai neiesvētīts un nekristīts, bet ar mieru to veikt šī mērķa, tb laulību, dēļ? (vnk ziņkārība par cilvēkiem un baznīcu, var neņemt vērā un neatbildēt:)

Gravatar laacz

2003. gada 21. augustā, plkst. 23:01

whatever, vai tad to nevarēja saprast no teksta?

Gravatar JIB

2003. gada 21. augustā, plkst. 23:50

Laacz rulz! Nezin kapec man ari ta gribejas... Isteniba pasakums ir daudz forsaks, neka es biju iedomajies. Man personigi ne seviski aizrava ta doma, tacu man likas, ka ta tiesam butu jadara un ta ari darijam (slinks esmu pec dabas)... Kad tas viss sakas (brauksana pie ligavas, ta teikt), tad sajuta ir tada, ka atrautos kadus 5cm (2inch) no zemes un ta lidinatos paris dienas. Ka sakot Laacz sadomaji parupeties par nakamo koderu / webdizaineru paaudzi. Gratulacijas no sirds!

Gravatar emils

2003. gada 22. augustā, plkst. 11:59

laacz, domu gaajiens tev ir ljoti pareizs un apsveicams! man jau liekas, ka man bija ideaalas kaazas - minimums stresa un maximums pleasure! ;D

btw, katolju bazniicai nav ne vainas, lai gan esmu luteraanis, tomeer dziivoju kaiminjos katolju bazniicai un no riitiem paar seetu anjukus ar priesteri staastam! ;D

Gravatar zintish

2003. gada 22. augustā, plkst. 12:32

Tu ko, preceeties sadomaajis?

Gravatar ib

2003. gada 22. augustā, plkst. 13:35

kaa tad! izklausaas jau labi... tikai peec 2 stundaam, kuru lielaakaa dalja pavadiita tupot uz celiishiem, klausoties spredikji par tikumiigu dziivi, izbaudot katolju misi, turklaat auxtaa, lielaa bazniicaa, man vairs taa nelikaas laba ideja... prieks vismaz par to, ka nepaargaaju katolju ticiibaa, tikai tur laulaajos.

Gravatar rediiss

2003. gada 22. augustā, plkst. 14:32

rediiss nebija gatavs sev un citiem liekuljot un taapeec raatni gaaja uz dzimtsarakstu nodalju. bet nu vispaar jau jaapiekriit, ka bazniicaa tas viss pasaakums taads sviniigaaks shkjiet.

Gravatar Liga

2003. gada 23. augustā, plkst. 23:54

smiekligi.vajpraataa smiekligi.modes kliedziens.preceties baznicaa.neticeet.bet preceties.solities.bet neticeet.Kadel? falsh notikums?un prieks vienai dienai? nee.ja kazas,tad ta,lai neizliktos.nekur.nafig tev to baznicu?ja netici? vienkarshas kazas?vienkarsha izlikshanaas? jau kuraa paara taadas kazas biju.esmu nogurusi no izlikshanas.stulbi....

Gravatar jam

2003. gada 25. augustā, plkst. 10:00

rediis, ja var liekuljot dzimtsarakstu nodaljaa, tad ja bazniicaa ir jaukaak, kapec to nedarit bazniicaa :)