✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

On today

2003. gada 3. septembrī, 9 komentāri

Daudz darāmā, līdz ar ko postu visticamākais, ka nebūs (vai arī to būs ellīgi maz:).

P.S. Gribu paskatīties, pabakstīties, paņemties ar SX1. Gribu, gribu, gribu!

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Lynx

2003. gada 3. septembrī, plkst. 11:24

Please use newer RSS - e.g. RDF. There are no dates and sometimes broken sorting... Check dates in good and bad laacz example.

http://www.lynx.lv/rss-good.png http://www.lynx.lv/rss-laacz.png

Gravatar hQuse

2003. gada 3. septembrī, plkst. 11:25

Sorry, the page you're looking for cannot be found.

Gravatar misame

2003. gada 3. septembrī, plkst. 18:28

RDF gadījumā nav saīsinājums no Resource Description Framework? Man šķiet, ka tas bikuc plašāks jēdziens par RSS būtu.

Gravatar misame

2003. gada 3. septembrī, plkst. 18:32

ok, tiem, kam tikpat grūti iet ar vēstures zināšanu kā man, links par to, kas tur ar to RSS notikās - http://www.xml.com/pub/a/2002/12/18/dive-into-xml.html

Gravatar captsolo

2003. gada 3. septembrī, plkst. 23:39

misame: RDF jau velk uz semantisko webu. cik vispār Latvijā tauta par to interesējas? Es manu, ka dažiem saitiem ir piekabināta FOAF informācija, bet tā arī bieži "tolkom" netiek izmantota.

p.s. vai ir kāda Latvijas RSS feedu direktorija?

Gravatar captsolo

2003. gada 4. septembrī, plkst. 01:16

Pamanīju baigi foršo Mozillas fīču - ja ir ieslēgts "Site Navigation Bar", pa daļu saitu var staigāt ar podziņām 'next', 'previous', 'up', ... (laacz.lv to skaitā)

... bet jo iipashi jauki ka zem pogas 'More' sadaļā 'Other versions' parādās linki uz RSS feediem. Prakstiski, tad saita URLi var uzreiz mest iekšā <a href="http://www.bradsoft.com/feeddemon/">FeedDemonā</a>. Ja ir interese.

Veel vienīgi gribētos lai Mozilla rakstītu log failu ar atrastajiem RSS feediem. Vai varbūt iekš history pieliktu ķeksīti, kas šim saitam ir RSS feedz.

Gravatar captsolo

2003. gada 4. septembrī, plkst. 13:36

Par RSS versijaam un FeedDemon: FeedDemon nesaprot feeda extended saturu (raksta pilno HTML versiju), kas ievietots content:encoded laukaa. content:encoded izmanto daudzi feedi, kaut arii RSS standartos es to nemanu. Savukaart <description> laukaa link HTMLu nebuutu pareizi - tas tomeer ir iiss apraksts nevis contents.

Apskatiiju savam b2evolution - no RSS 0.92, RDF 1.0 un RSS 2.0 variantiem peedeejie 2i dod extended contents ieksh content:encoded, vieniigi RSS 0.92 dod HTML contentu ieksh <description>.

Rezultaataa - vieniigi RSS 0.92 feeds ieksh FeedDemon raadaas skaistaa HTML formaa.

Gravatar laacz

2003. gada 4. septembrī, plkst. 15:22

captsolo: mailto developer :)

Gravatar captsolo

2003. gada 5. septembrī, plkst. 14:04

laacz: //Support for content:encoded will be included in the next FeedDemon beta, which should be available later next week.// :)