✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Par Privāto Dzīvi un LNT

2003. gada 5. septembrī, 5 komentāri

Šodien pie pusdienu galda laikrakstā Komersant (krieviski) lasīju par to, ka Privātā Dzīve vēlas kādā no saviem nākamajiem numuriem publicēt jau uzfilmētā, bet vēl tikai septembra beigās rādāmā jaunā LNT realitātes šova finālistus un intervijas ar tiem.

LNT apsverot sūdzēt Privāto Dzīvi tiesā, bet Privātā Dzīve apsverot publicēt un necelt ne ausu, jo juridiski viņi neko nepārkāpjot.

Es neķītri pasmējos par šo 'skandālu'. Kāpēc? Tas ir visnotaļ acīmredzami.

Pirmāmkārtām, līdz šim, teju vai visos realitātes šovos Privātā Dzīve bija noslēgusi līgumus ar šovu producentiem par to, ka tai tiek piedāvāta svaigākā, skandalozākā un cita veida informācija par šovu dalībniekiem.

Un te nu ir divi varianti. Vai nu PDz ir saspiedusies vai arī (kas reālāk) tā ir mazliet padumja PR kampaņa no LNT un PDz puses.

Galu galā, ja PDz realizē savus draudus, tad tai tiek liegta iespēja rakstīt par jebkuru no nākotnes realitātes šoviem. Vismaz LNT un TV5 sakarā. Bet tā ir viena no lielā PDz maizes kukuļa šķēlītēm.

Un tagad viņi vēlas sajāt savu potenciālo sadarbību? Tur tiešām jābūt būtu, maigi sakot, debilam.

Kā PR kampaņa (ja šis skandāls par tādu var tikt uzskatīts), tā ir vienkārša un man, personīgi, pat nav skaidrības, uz ko tā ir tēmēta.

Galu galā, kas notiks? LNT 'vienosies' ar PDz par to, ka šīs intervijas netiks publicētas. Protams, vēl viena iespējama izeja no situācijas ir tāda, ka PDz publicē falšas intervijas ar cilvēkiem, kuri nav finālisti, lai gan apmierinātu lasītājus, gan nesakasītos ar LNT. Bet sekas šādam materiālam būs tālejošas - neviens vairs PDz materiālus neņems par pilnu (galu galā, redzot to, cik labi PDz iet, lielākā daļa viņu lasītāju tieši to arī pagaidām dara).

Varētu domāt, ka šis ir klaji muļķīgs mēģinājums, kā ievietot sava šova reklāmu avīžu pirmajās lapās par to nemaksājot ne santīma.

Nu redzēs, redzēs...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 5. septembrī, plkst. 15:31

PR kampaņa sāk savu uzvaras gājienu, jo, redzi, par tādu izdevumu kā PDz un tādu pasākumu kā realitātes šovs biju aizmirsis jau labu laiku.

Gravatar Smejmoon

2003. gada 5. septembrī, plkst. 16:03

reklaamu materiaali reklamee sevi taados pashos reklaamu materiaalos stulbi

Gravatar hQuse

2003. gada 5. septembrī, plkst. 16:07

lai kaa vinji censtos, ij vieni, ij otri mani nesaista

Gravatar slonis

2003. gada 5. septembrī, plkst. 17:54

šova režisore ir ex-PDz žurnāliste, tas to visu štelli padara vēl absurdāku...

nekas, nekas - Lai tik met pūku! Pirms pasauc PDz "paraudzīties" kā sokas šova aizkulisēs, vajag pacietu līgumu sagatavot.

Gravatar bobiks

2003. gada 7. septembrī, plkst. 21:14

Man patikās piezīme "laikrakstā Komersant(krieviski)". Laacz pie pusdienām lasa krieviski!!! Kruta! Atgādina DDR izdevumu fetišu padomju laikos.