✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Charlie's Angles: Full Throttle

2003. gada 22. septembrī, 11 komentāri

Ko Jūs sakāt par filmu, kur pirmajās desmit, piecpadsmit minūtēs pēc pāris minūšu ilga tuvplāna tiek nogalināts Brūss Viliss? Kā arī, jāmin fakts, ka šīs filmas beigu titros viņš pat neparādās?

Viss, ko varu pateikt par šo filmu - par maz specefektu.

Nu labi, par specefektiem es mazliet pajokoju. Par pašu filmu kaut ko daudz uzrakstīt ir grūti. Ja nu vienīgi nav lustes liet ūdeni.

Apstiprinās mana vairākkārt izteiktā teorija, ka aizvien lielākā skaitā filmu ļaunos varoņus tēlo britu vai īru izcelsmes aktieri.

Atzīšos, ka filma pati par sevi ir naivuma un stulbuma kalngals. Tas pat nav komiksu remeiks. Tas drīzāk ir animēts komikss.

Specefekti ir s nog sšibaķeļni. Brīzīem pat pārāk. Pārdabisks spēks, pārcilvēcīgas koncentrēšanās spējas, fizikas ignorēšana. Tas viss piederās filmai, kura liek aizmirst par domāšanas procesu kā tādu.

Montīpaitonista John Cleese loma Aleksas tēva veidolā, lai arī neizteiksmīga, mazliet atsvaidzināja vienmuļo humoru. Dažviet pat, nemelošu, varēja gana labi pasmieties.

Interesants atgadījums ir noticis ar Džona Bon Džovi dziesmu “Living On A Prayer” – Berimore esot ļoti gribējusi, lai šī dziesma izskan filmā, kad tiek rādītas viņas varones trakulīgās jaunības atmiņas. Taču autortiesības izrādījās neparasti dārgas, un Berimore nolēma pati piezvanīt Bon Džovi un, izstāstījusi, cik ļoti viņai patīk šī dziesma, lūdza atļauju to izmantot filmā…nu tā, par brīvu. Eņģelīša – Berimores iespaidots, Bon Džovi pats personīgi saspringa un izkārtoja “Living On A Prayer” atskaņošanu filmā par baltu velti.

Citāts no Ronalda domām par filmu.

Trīsarpus lācīši no pieciem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mxz

2003. gada 22. septembrī, plkst. 13:47

manuprāt jau nu filmu veidotāji apzināti un ar nodomu veidoja tādus super-pārdabiski stulbus stuntus. un ne velti stund koordinātors titros parādās pirmais ar lieliem burtiem.

it is MEANT to be that way.

tur jau tā rozīne ir un tā arī ir tā lieta, ko lielākā daļa nenovērtē. šo pārspīlējuma efektu. tāds pats tas bija arī 1.filmā un ir saglabāts arī šeit.

man personīgi liekās tas jautri un asprātīgi. krāšņa montāža, krāšņi kameru braucieni. ļoti dumja, bet ļoti cinemātiski iespaidīga filma.

Gravatar misame

2003. gada 22. septembrī, plkst. 13:48

bet toties, ja kādreiz holivudas filmām parādīsies arī //ideja//, tad gan sanāks kaut kas labs (jo efekti/tehnika jau ir)

Gravatar leeds

2003. gada 22. septembrī, plkst. 14:01

Ļoti interesanti. Pirms kāda laika izlasīju Alex Exler domas par šo filmu un tā iespaidā nolēmu to noteikti noskatīties: http://www.exler.ru/films/15-09-2003.htm

Gravatar bobiks

2003. gada 22. septembrī, plkst. 14:50

Snogsšibaķeļni raksta kopā.

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 22. septembrī, plkst. 15:13

man patika kā dejoja kamerona un man ar to pietika, lai es nejustos naudu vējā izmetis.

Gravatar hashtreck

2003. gada 22. septembrī, plkst. 16:57

ilgaak par 40min nemaz i nevareeju noskatiities, absoluuts sviestsss...

Gravatar mxz

2003. gada 22. septembrī, plkst. 17:06

misame: tu gribi teikt, ka neesi nevienu holivudas filmu ar <i>ideju</i> redzeejis? pasarg dies! vai tu nedziivo alaa (ne tajaa studentu-dzertuvee)?

Gravatar misame

2003. gada 22. septembrī, plkst. 17:29

mxz: nē, nav tā, ka nevienu. bet pēdīgā laikā kaut kā ne par ko jēdzīgu nav gadījies dzirdēt

Gravatar MZM

2003. gada 23. septembrī, plkst. 08:45

Bug: Brīzīem Filma var likties pievilciiga tikai lietojot list directory ;) (LSD)

Gravatar Outlawz

2003. gada 25. septembrī, plkst. 01:33

nee patieshaam shii filma ir trula un bezjeedziiga. meegjinaat to attaisnot ir meegjinaat ataisnot daargaas britnijas dziesmu kvalitaati:)

Gravatar Hotentots

2003. gada 26. septembrī, plkst. 00:26

Nu tik labu dziesmu tik jeelaa filmaaa atskanjot - tas ir murgs!