✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Zupa

2003. gada 22. septembrī, plkst. 16:27

Es uz jamo biju, kad jamo pirms kaada gada vai bik ilgaak raadiija pie Igaunjiem, SakuSuurhall. Biljeti neatceros pa cik nopirku, bet no sharlataana (ir te Riigaa viens taads gudrinieks, kas uz shaadiem pasaakumiem vaaraas), betnu gods kam gods - biljets dabuuju un arii citaadu probzu nebija. Toreiz gribeeju VIP biljetes, bet nesanaaca, par cik jamaas izkjeera. Un pat labi, jo VIP bija halles viduu uz liidzenaa pamata, liidz ar to vareeja kaklu izstaipiit tur seezjot. Taa vietaa seedeeju vienaa malaa, i nesuudzos, vismaz viss bija redzams. Tas taa, staastinjsh par VIP. Pats uzvedums - 1:1 saliidzinot ar vecaako DVD versiju (taa, kura Anglijaa uznjemta lielajaa zaalee), izmainjas bija skatuves paskataa un pasha Fleitlija vietaa bija kautkaads iisinjsh dzjekinjsh, toties 2x spariigaak leekaaja :)

Aa, un jaacer, ka jumts zaalei negrabees, jo uzveduma laikaa basi vietaam vareni bija... Kaartiigs blarkshkjis virs galvas to sajuutu, kas rodas (nu vismaz man radaas, par cik man arii tas bija sapnis, kursh radaas noskatoties pirmaas 10 DVD minuutes) var varen labi izbojaat.

Ech, gari sanaaca

Gravatar Benvenuto

2003. gada 22. septembrī, plkst. 21:38

esmu redzeejis tikai ierakstus - man patika

Gravatar sklp

2003. gada 22. septembrī, plkst. 22:00

Saskaņā ar to info, kas ir viņu pašu lapā, tai laikā šie būs kaut kur Amerikā. Neuztraucies, gan jau ka delfi zina labāk.

Gravatar bx

2003. gada 23. septembrī, plkst. 00:22

Jā.. uz DVD vareni izskatījās šitais viss! Ļoti ceru, ka izdosies aizbraukt uz šo pasākumu.. Vēl atceros, ka kādu laiku atpakaļ man kāds stāstīja, ka šitam džekiņam piederot Ginesa rekords par papēža piesitieniem pie zemes. Ja pareizi atceros, bija 6x/sekundē.. un vēl dzirdēju, ka viņam katra kāja apdrošināta uz 7 miljoniem dolāru.. bet šitos stāstus dzirdēju kādus gadus 3 atpakaļ.. negalvoju, ka tie ir 100% patiesi..

Gravatar laacz

2003. gada 23. septembrī, plkst. 09:28

Vispār jau viņiem ir četras trupas, kas ceļo pa pasauli. Uzvedums ir viens. Tāpēc arī daļa ir iekš US, daļa iekš EU, daļa iekš UK. Pie kam, pats Fletlijs, ja nemaldos, arīdzan dotajā brīdī ir pie tās trupas, kura ir USA.

Gravatar kalnietis

2003. gada 23. septembrī, plkst. 09:33

vai tad pats Fletlijs vispaar veel leekaa..? hmm..

Gravatar aabols

2003. gada 23. septembrī, plkst. 12:41

a vot man kaut kaa galiigi nepavelk taa sinhronaa junk food kaaju dudinaashana. vai man var kaads pateikt kas tur tik smuks. Dziesmu un deju sveetkos arii visi to dara sinhroni tikai nezin kapeec neviens nebliezh uz dvd un nepaardod kaa popkornu :)

Gravatar panks

2003. gada 24. septembrī, plkst. 09:59

eeee, zupa putrojaas - igaunjos bija riverdance, shitie ir pavisam kas cits. smukas meitenes tur dejo, starp citu, esmu divxaa redzeejis shito izraadiiti, baigi inchiigi!

Gravatar Zupa

2003. gada 24. septembrī, plkst. 13:23

Ka tik ne ar. Nekaada Riverdance tur nebija, kad es tur biju. Zjeel, bet biljetes man nav saglabaatas. Lord of the dance bija. Riverdance arii laikam ir tur bijusi, tikai veelaak, peec Lord of the dance. Ieksh LV principaa nekur nebija infas, ka Igaunijaa ir Lord of the Dance, es pats pa mobilajiem "viena tante teica" sakariem par to dabuuju zinaat. A Riverdanci pat pa teljuku reklameeja. Taa luuk.

Gravatar KSB

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 08:50

Gribeetos jau aiziet, bet diemzheel nauda shobriid citaa vajadziibaam ljoti nepiecieshama :((