✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atzīšos

2003. gada 3. oktobrī, 10 komentāri

Pieķēru sevi, kā saka, nozieguma vietā. Kopš esmu sācis saitus lasīt caur RSS barotnēm, teju vai simtprocentīgi ignorēju lapas, kurās šīs iespējas nav... Ar dažiem izņēmumiem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kaklz

2003. gada 3. oktobrī, plkst. 18:04

heh, man ar kauch kaa gadiijaas shaadu noveerojumu izveikt ;)

Gravatar K|NG

2003. gada 3. oktobrī, plkst. 18:35

Mjā podsam.lv arī derētu uzspiest RSS ;)

Gravatar bx

2003. gada 3. oktobrī, plkst. 19:31

Man tas RSS nepatīk līdzīgu iemeslu dēļ: tos lasot, Tu neapmeklē pašu lapu un nepamani tos jaunumus, kas radušies pašā lapā.. un kad esi izlasījis RSS, tad tiešām negribas browsēt citas lapas jaunumu meklējumos..

Gravatar ThA-B

2003. gada 3. oktobrī, plkst. 20:53

A kaada jeega ta dizainam un visaadaam papildus fishkaam, ja keksi tjipa tu lasiis tikai RSSfiidu? Nu ta bliezt aughsaa lapinju - "RSS only" un miers.

Gravatar heh

2003. gada 3. oktobrī, plkst. 23:06

me ar shaadu lietu saak piekopt (diemzjeel laikam..)

Gravatar Kaklz

2003. gada 4. oktobrī, plkst. 18:24

ThA-B: a man piekaast to dizainu .. taapat nekaa jauna 99% no lapaam tu neredzi .. mani patiesiibaa interesee satura kvalitaate, nevis kaut kaads tur mega-krutais dizains.

Gravatar Kā tu saucies:

2003. gada 4. oktobrī, plkst. 18:28

Un kas jums puikas - svarīgi, lai skatās biudes vai lai uztver informāciju? bx, nafig "pamanīt jaunumus, kas radušies pašā lapā"? ja tu tā gribi kādam pateikt, ka lapā ir jaunumi, ieliec savā fīdā saiti, ka vot tur lūk var ievērtēt tava ####iņa jaunos izmērus. ThA-B, tā nu tas redz ir, paliksi bez darba, jo mums vaig saturu nevis tavu "dizainu ar papildus fiškām". Bez tam, RSS nav vairs pliks teksts. Tas ir tas pats XHTML, tikai iebāzts iekš vienota standarta, kas ļauj integrēt tavus tekstus cita cilvēka (tava lasītāja) darba vidē - RSS lasīklī. Neesiet idioti un priecīgas lieldienas, ja kas.

Gravatar Venom,

2003. gada 4. oktobrī, plkst. 20:45

Arī esmu nesen pievērsies RSS taisīšanai (es domāju, ka knowledge-baseam un terminoloģijas vārnīcai tie ir jābūt). Bet pagaidām neiepriecē tie lasīkļi. No normāliem ir Feedreader (nesaprot krievu valodu iekš UTF-8, kaut arī viņam spec. pamaina enkodingu iekš iebūvētā browsera). Feedemons krievu saprot, bet neizvada 2.0 specifikācijā noteiktos imagus, un arī ar dc: viņam tur savas probz.

Gravatar Uibis

2003. gada 5. oktobrī, plkst. 16:32

Vacais, dumjais laacis: http://feedvalidator.org/check?url=http%253A%252F%252Flaacz.lv%252Fblog%252Frss

btw, pachekojiet lapas apakshaa esosho baneriiti "valid rss" vai kaa vinjus, chort, tur sauc un paveerojiet, kas notiek... Vai var buut uibis ir dumsh?