✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

For hearing impaired

2003. gada 13. oktobrī, 6 komentāri

Ausu brilles. Pilnīgi ģeniāls izgudrojums. Domāju, ka arī pie mums šis bestselleris gūs nepieredzētu popularitāti. Esmu jau pasūtījis sev, savai mīļotajai otrajai pusītei, mūsu abu radiem un draugiem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kriptohitons

2003. gada 13. oktobrī, plkst. 18:53

nu mons. Shitaa gan ir fiicha. Buus man ar jaapasuuta paaris stukas. Naakotnee shitas noteikti guus popularitaati, un tad me varees rixtiigi uzvaariities

Gravatar kerija

2006. gada 25. jūlijā, plkst. 19:46

man ir piirsings nabaa un tiko kaa izduuru meelee....meelee jau ir dazas diens,bet nju ir lieta taada ka man saka strutot....un man looti ir vajadziiga atbilde vai tas ir normaali ka struto meelee...jo nabaa man arii strutoja,bet domaaju ka tas ir kkas savaadaak.....plz paliidziet!!!

Gravatar Dāvis

2006. gada 5. decembrī, plkst. 20:32

Klausāmie radziņi :D

Gravatar kseniija

2007. gada 10. jūlijā, plkst. 14:57

Ko darit ja es iznemu deguuna pirsuuara un ieliiku daudz mazaka izmera pirsuu...?nakamaja diena kad nemu ara, redzeeju ka tas struutoo....Patiesiiba par to manbija ph, bet iznemu, griiibejulikt atpakal veco piirsu, bet vairs nevareeju jo ka sapratu deguuns bija aipammpis un pietiicis, tad kad liku to mazo piirsuu ieksa,man tas caurums apklavas ap piirsu.. ka lai es ieliieku veco, jo ootru jauar vairs nevar ielikt vis tur ir sapampis.... lai neaizaugtu es ieliiku adatudaudz resnakupar par abiem piirsiem....