✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kā atmest?

2003. gada 16. oktobrī, 8 komentāri

Kā atmest smēķēšanu (narkotikas, dzeršanu, ...)? Sāc nevis ar 'pasaki [tam] nē', bet gan ar 'pasaki [tam] laiku pa laikam' vai 'pasaki [tam] dažreiz'.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Arturs

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 13:07

laacz, šis posts ir Tev pašam priekš sevis? :)

Gravatar leeds

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 14:16

Smēķēšanu var atmest smēķējot lētas un smirdīgas cigaretes, jo cik ilgi to varēs izturēt?! :) Tas pats attiecas uz zemas kvalitātes alkoholu, kuru dzerot ir risks zaudēt redzi vai kā savādāk sagandēt veselību.

Gravatar rxc

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 14:30

2 leeds: vai pie narkotiku lietoshanas shii doma arii straadaa?! :)

man domaat ka labaak tomeer ir nogriezt ljaunos tikumus kaa ar nazi. tas ir pats gruutaakais un arii pats iedarbiigaakais liidzeklis.

Gravatar keiby

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 15:11

meegjinaaju mest nost piipeeshanu uzpiipejot reizi pa reizei. max 2 cig nedeeljaa + reizeek kad iedzer. noturejos ~6 meen. atsaaku.

tagad peec 6 meen. akal metu nost bet tagad vairs vispar nee. nu jau buss 2 meeneshi, teikshu ka nemaz arii vairs negribaas.

P.S. ar piipeeshanas staazhu ~ 13 gadi

Gravatar rxc

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 15:19

nju tur galvenais ir padomaat un apzinaat, kad un kaados apstaakljos rodas veelme lietot/norauties tipa:) vai arii kaadas darbibas vai apstaaklji (piem: shmiga) ir cieshi saistiiti ar lietoshanu un tad ciiniities tik! :)

Gravatar leeds

2003. gada 16. oktobrī, plkst. 15:24

keiby, es arī esmu ilgu laiku smēķējis, un tad pēkšņi vairs negribējās. tagad ar' kādu mēnesi nesmēķēju un pat netraucē cigaretes, kas visur bija palikušas - darbā, mājās, auto... sāku tās pamazāt izdalīt citiem :) vienkārši negribas un viss. forši.

Gravatar aabele

2003. gada 17. oktobrī, plkst. 09:48

pasaki narkotikaam - mums snjabis veel nav beidies